Manchester United

Zvanično - Napadač napustio Mančester junajted!


Mančester junajted potvrdio je danas da je klub napustio Odion Igalo.

Napadač iz Nigerije se vratio u Šangaj odakle je i stigao na Old Traford kao pozajmljen igrač pre tačno godinu dana.

Pre pandemije koronavirusa, 31-godišnji Igalo je ostavio veoma dobar utisak postigavši golove u FA kupu i Ligi Evrope, međutim usledila je velika pauza nakon koje je postigao gol protiv Noriča u FA kupu.

Ove sezone upisao je tek četiri nastupa, ukupno 23 na koja je postigao pet golova, a sada je došlo i vreme za rastanak od kluba čiji je osvedočeni član od detinjstva.

Igalu ugovor sa Kinezima ističe za kraju 2021. godine, pa ne bi bilo neočekivano da ga pre toga ponovo vidimo u nekom od evropskih klubova.
 
Pogba stao u Zlatanovu odbranu: "Nemojte da se šalite"!


Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba stao je odbranu nekadašnjeg saigrača Zlatana Ibrahimovića, koji je optužen da je na rasnoj osnovi vređao napadača Intera Romelua Lukakua.

Ibrahimović je u utorak uveče ušao u klinč sa belgijskim fudbalerom, posle čega se našao na tapetu vodeće sportske štampe.

Dan kasnije oglasio se i Pogba, kojeg su tvrdnje da je Zlatan rasista slatko nasmejale.

"Zlatan...rasista? Obožava me i on je poslednja osoba za koju bih pomislio da je rasista! Hajde, ne šalite se sa time", napisao je Pogba na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, sukob između dvojice napadača dogodio se krajem prvog poluvremena četvrtfinalnog meča Kupa Italije, koji je Inter pobedio evrogolom Kristijana Eriksena u nadoknadi vremena.
 
Razbiće kasicu - Mančesterov projekat za sledeću sezonu, stiže nova zvezda igrice Football manager!


Jedan od najvećih potencijala u svetskom fudbalu u ovom trenutku predstavlja momak po imenu Tijago Almada, ako je suditi po igrici Football manager.

Almada je napadač, ima samo 19 godina i igra za Velez Sarsfild, klub koji ima veoma dobru školu fudbala i koji je tokom svoje istorije stvorio ogroman broj fudbalera.

Junajted je na pol poziciji, ovog meseca se piše o njegovim pregovorima sa čelnicima kluba sa "Old traforda" i prema nekim navodima cena bi mogla da bude 14 miliona funti.

Najžešći protivnici su im Mančester siti, Barselona i Atletiko Madrid.

Projekat Mančestera je sve jasniji, imaće najveće mlade zvezde južnoameričkog fudbala, pošto su već doveli Urugvajca Fakunda Pelistrija.

Možda već od sledeće sezone obojica budu u Mančester junajtedu...

 
BUM - Ode Lingard iz Junajteda!

1611865056148.png



Završen je posao Mančester junajteda.

Vest Hem je pokušavao da dovede Džesija Lingarda na pozajmicu i uspeli su u toj nameri, fudbaler koji ove sezone nije previše igrao kod Solskjera je stigao u London.

Cena pozajmice je 1,5 miliona funti, a Vest Hem će platiti svih 100% plate Džesija Lingarda za narednih šest meseci.

Sve je dogovoreno vrlo brzo, pa će Lingard pokušati da povrati formu kao "čekićar".

Sve je zvanično, ugovor je potpisan, a prema prvim informacijama, ne postoji otkupna klauzula, pa će Lingard biti vraćen Mančesteru na kraju sezone.
 

Back
Top