8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Ovi su mi smradovi sami po sebi oduvek bili.
A Giggs mi je postao zesci smrad posle onog gola u Lilu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tokan:Каква сува интелигенција... не знам на основу чега их смрадовима називаш, али твој ниво...
ZzZzZz:Ovi su mi smradovi sami po sebi oduvek bili.
Elvin:je l ti i anri smrad zbog nekoliko takvih golova?
a pantelić i žigić zbog onog gola partizanu u kupu pre par godina na foru? ili jednostavno imaš duple standarde?
ZzZzZz:I to sa Pantelicem i Zigicem ne moze da se uporedi uopste sa onim u Lilu. To je bio ofsajd i greska sudije.
lil je platio cenu neiskustva. sve su mogli da spreče da je jedan igrač stao ispred lopte dok su nameštali živi zid, sigurno si primetio da iskusniji igrači obično to rade... kod nas je piksi to praktikovao godinama u reprezentaciji.ZzZzZz:Ajde da je to uradio protiv nekog jaceg kluba ali protiv Lila...
timove koji naglo dobijaju veliki broj "navijača"
Alex.L:Inače, tako mi je krivo što su pobedili, da imam osećaj da ne postoji dovoljno jak bol kojim bih mučio nekoga da se smirim. Ljigavi Ronaldo, Šrek Runi, van der Pacov... Nije mi ni MIlan drag zbog načina na koji prolaze poslednjih par godina, ali Mančester sve više mrzim. Valjda je to zato što ne mogu da smislim timove koje novinari forsiraju i uzdižu u nebesa posle odlične sezone(kao Barsa prošle godine), timove koji naglo dobijaju veliki broj "navijača", koji naravno oduvek prate tim itd...
Pa zar nisi citao svojevremeno moje postove? 1.Crvena Zvezda....................pa duuuuugo niko. onda Mancester pa Olimpijakos.Alex.L:Ilke, otkad to ti navijaš za Mančester???
Inače, tako mi je krivo što su pobedili, da imam osećaj da ne postoji dovoljno jak bol kojim bih mučio nekoga da se smirim. Ljigavi Ronaldo, Šrek Runi, van der Pacov... Nije mi ni MIlan drag zbog načina na koji prolaze poslednjih par godina, ali Mančester sve više mrzim. Valjda je to zato što ne mogu da smislim timove koje novinari forsiraju i uzdižu u nebesa posle odlične sezone(kao Barsa prošle godine), timove koji naglo dobijaju veliki broj "navijača", koji naravno oduvek prate tim itd...
Mislim da Milan može dalje, zbog dva gola u gostima, ali samo ako Kaka bude raspoložen kao večeras.
Elvin:pogotovo gigsa, najbolje levo krilo poslednje decenije...

Alex.L:Valjda je to zato što ne mogu da smislim timove koje novinari forsiraju i uzdižu u nebesa posle odlične sezone(kao Barsa prošle godine), timove koji naglo dobijaju veliki broj "navijača", koji naravno oduvek prate tim itd...
Mislim da Milan može dalje, zbog dva gola u gostima, ali samo ako Kaka bude raspoložen kao večeras.
Ti mene nisi. Mlad si i imas jos vremena da pocnes da navijas za istinske fudbalske timove.Alex.L:E sada, Ilke, ti misliš da se ja sećam svakog posta koji si ti ostaivo na fudbalu, a 99% si ih obrisao!
1.Crvena Zvezda....................pa duuuuugo niko. onda Mancester pa Olimpijakos.
Razočarao si me![]()
Malo se ucis. Dokaz je Arsenal. Ono drugo ti je velika greska!!!;-) v.v.ilic:Ono drugo ti je velika greska!!!

Ne , Srem volim i Sremsku Mitrovicu. Majka mi se u njoj rodila (1919 g. pokoj joj dusi) a sto se tice tog tvog greha zaista je veliki.Alex.L:Što? Ne voliš Srem?
Ako je greška što volim Partizan, onda sam vrlo grešan![]()

Ne, to se nije desavalo. Gledao sam samo kako vam Bora Kostic daje golove sa Autokomande a Seki lomi kocme pa vas posle vozaju u invalidskim kolicima.crni lepotan:znaci ti si gledao i kako vam Valok rastura Zvezdu
kakav je osecaj?
inace moja velika zelja je da Liverpool rasturi Man Jun u finalu
zato samo hrabro na sveti mlecni proizvod