Manchester United

Polufinale FA cupa:
14 Apr 2007
Watford - Manchester United u Birmingemu na "Villa Parku" (18.25 live DSF)

Finale FA Cupa 19 Maj 2007
Fudbalska asocijacija Engleske je potvrdila da ce finale FA Cupa ove godine biti odigrano na novom stadionu Wembley u Londonu ciji je kapacitet 90.000 mesta...

Toliko od mene ;)

rema:
...vas stvarno ne podnosim ... al svaka cast... " Odluci se decko...

Ne razumem kakve to ima veze :shock:

Ja mrzim Liverpul, i to žestoko, ali moram da im čestitam kad razvale ultra-mega-giga-tera ložački tim Barselonu, ili kad im čujem navijače da pevaju pa se naježim,ili kad su Arsenal pobedili. To je druga stvar. To ne možeš da osporiš.

Alex.L:
Ne razumem kakve to ima veze :shock:

Ja mrzim Liverpul, i to žestoko, ali moram da im čestitam kad razvale ultra-mega-giga-tera ložački tim Barselonu, ili kad im čujem navijače da pevaju pa se naježim,ili kad su Arsenal pobedili. To je druga stvar. To ne možeš da osporiš.
Totalno si u pravu. I ja se najezim kad cujem navijace.

Ehehehe....gde su sad one s e r o nj e sa pocetnih stranica sto su k e nj a l i protiv Man Utd.... prelistajte malo internet ljudi vidite kliko ima Mancesterovih fudbalera u idealnom timu Premijer lige...

Ako Celsi ne osvoji ove godine Ligu sampiona nece NIKAD...

Volim i Milan al mislim da ce puci protiv Man Utd

Уф каква утакмица :) Сјајни Кака против целог Манчестера. На срећу победа на крају, само два примљена гола су ипак много. Реванш ће бити много тежак. У нади да ће се барем неко из одбране да врати у тим, и да се до следећег меча нико не повреди.

g035.gif
g030.gif
g035.gif
g030.gif
g035.gif
g030.gif
g035.gif

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lepo je videti jedan od najljigavijih klubova današnjice onako ubijen :D
svaka čast runiju za treći gol, mada mi se čini da je dida bio očajno postavljen.
milan je bio zreo za jednu petardu, što bi se i desilo, da u odbrani manchestera nisu igrali velikani braun i o'šej i večeras očajni evra.

stvar ukusa.

koliko god neki igrači manchestera bili gadni, samo slepac ne vidi da igraju mnogo bolji i atraktivniji fudbal od milana, i da su trenutno za klasu bolji tim.

šta reći o treneru koji na 2-2 izvlači jedinog napadača i ekipi koju trenira... dno...
izgleda da je došlo vreme da se naplate sva ona nezaslužena provlačenja u poslednjim trenutcima, poput onog protiv ajaksa pre par godina...

Back