Manchester United

BwiZFA8CcAAK9d-.png

Van Gal je dosada nevidjena trenerska prevara i ja to pricam odavno...

Polako daj da uklopi tim, nije tu ni 2 meseca vec ga otpustate... ne moze biti prevara neko ko je sa Ajaksom sa onom decom uzeo LS, onda uspesi sa Barselonom, Bajernom, reprezentacijom... ja ga licno cenim, voleo bih i ovde da pokaze da zna posao, ali treba vremena...

Koji uspesi sa Barselonom kad je doveo sve moguce Holandjane pa zamalo nije ispo iz lige?...Koji uspesi sa Bajernom...Protiv INtera kad su igrali u finalu svi smo znali da ce ih Inter dobiti gurali su na induvidualni kvalitet on ih je samo gusio sa svojim glupostima i tu je imo gotovu ekipu...Za Ajax u redu i Ljupko je koju godinu prije sa Zvezdom isto uradio pa nemislim da on treba voditi Manchester...Posle odvaljivanja Spanaca opet je zavlado mit o Van Galu kao nekom magu...sto je smesno...jos stvarju mitove kako je 'izmislio' Milera a ustvari hteo je da ga proda tad Barsi al su mu u Bajernu rekli da nije njegov poso da zaradjuje pare nego da osvaja trojefe...A Ove sve igrace sto je doveo jednostano morace ekipa da proradi i odigra nesto u kontinuitetu jer je jednostavno prevelik kvalitet i to nema veze sa Van Galom da su ostavili Mojesa(za koga takodje mislim da nije trener za Manchester) pre bi ekipa pronasla formu i nebi se ovako provaljivo...

Koji uspesi sa Barselonom kad je doveo sve moguce Holandjane pa zamalo nije ispo iz lige?...Koji uspesi sa Bajernom...Protiv INtera kad su igrali u finalu svi smo znali da ce ih Inter dobiti gurali su na induvidualni kvalitet on ih je samo gusio sa svojim glupostima i tu je imo gotovu ekipu...Za Ajax u redu i Ljupko je koju godinu prije sa Zvezdom isto uradio pa nemislim da on treba voditi Manchester...Posle odvaljivanja Spanaca opet je zavlado mit o Van Galu kao nekom magu...sto je smesno...jos stvarju mitove kako je 'izmislio' Milera a ustvari hteo je da ga proda tad Barsi al su mu u Bajernu rekli da nije njegov poso da zaradjuje pare nego da osvaja trojefe...A Ove sve igrace sto je doveo jednostano morace ekipa da proradi i odigra nesto u kontinuitetu jer je jednostavno prevelik kvalitet i to nema veze sa Van Galom da su ostavili Mojesa(za koga takodje mislim da nije trener za Manchester) pre bi ekipa pronasla formu i nebi se ovako provaljivo...

Jbg jeste ostavio Barsu u donjem delu tabele ali pre toga je uzeo dve Primere, sa Bajernom Bundes, pa nije ni finale LS mala stvar... dobro, izgubio, izgubio, Inter sa Murinjom tad je bio jak k'o zemlja, izbacili su onu Gvardiolinu Barsu... ali samo doci do finala je velika stvar... covek je autoritet, izaziva strahopostovanje, i ima pobednicki mentalitet, sad nekad uspe to da nametne nekad ne... mislim da su u Mancesteru posle 25 godina pod Fergusonom navikli na gvozdenu pesnicu i da ce im Van Gal odgovarati, ali dobro, videcemo sta bude, mozda bude i totalni promasaj...

Back