Manchester United

Vecina Engleske stampe je krenula da objavljuje pricu da se Mojesu sprema penzija vrlo brzo.

guess-zlatni-sat-2-zenski-slika-12760316.jpg

Zaista se nisam nadao da će ovako loše da bude.
Kapirao sam Mojesa kao dobrog trenera, ali očigledno nije bio dorastao izazovu.
Previše je vremena proveo u prosječnoj ekipi, pa je postao taman takav menadžer.

Inače, nisam oduševljen najavama da nas preuzima van Gal.
Odmah mi miriše na to da ćemo u roku od 2 godine opet tražiti trenera.

Poslednja izmena:
Мислим да ће Гигс да изгура сезону, прича се да ће Ники Бат да му буде асистент. Е сад постоји проблем ако Гигс нема лиценцу.
А за тренера на дуже стазе, нисам паметан, ценим да Холанђани у Манчестеру не могу да промаше(добро не рачуна се Ђорди Кројф).

Nisam znao da to moze u vrhunskim takmicenjima,ali bas bih voleo da vidim kako menja sam sebe ,ili ulazi u igru :D

Летос против Звезде онај исландски тренер-играч извео сам себе на Маракани.

Него, не може а да ми не буде драго: како отерасмо Мојеса, изгуби Ливерпул:hahaha:
Још му скаузери подигли споменик.
moyes2.JPG

Poslednja izmena:
Preminuo vlasnik Mančester junajteda, Malkom Glejzer

Engleski internet portal Dejli mejl preneo je vest da je vlasnik Mančester junajteda, Malkom Glejzer, preminuo u 86. godini.
Slične glasine su se pojavile i pre nekoliko dana na tviteru, ali ih je Mančester junajted demantovao.

Ipak, izgleda da je jak moždani udar na kraju bio jači od Glejzera.

Glejzer je bio američki biznismen. U maju 2005. on i njegova porodica postali su većinski vlasnici Mančester junajteda.
Od tada mu je ovaj klub doneo mnogo radosti. Sve do ove sezone.
Sa suprugom Lindom imao je šestoro dece koji će nakon njegove smrti nastaviti da vode Junajted kao i Tampa Bej Bakanirs u NFL-u.

MU ima da ujeda sledece sezone..... sredina dobija jednu novu dimenziju sa Ererom, So resava levu stranu, za desno cujem planira se onaj holandski bek.....dakle mladi igraci,kvalitetni,ne bas jeftini,ali ne i preskupe zvezde.....super.... sad jos 1-2 stopera,i naravno zadnji vezni koji ce ubijati.....moze i neko krilo posto mi se postojeca cine jako potrosenim.....i da,ne gotivim Runija pa bih i njega kasirao,ali ne mogu da kazem da je los igrac.....daleko od toga, samo da ih zaobidju povrede i unistavace sa Persijem

Pošto vidim da ćemo se ove sezone nagledati formacije 3-4-3 (3-4-1-2), mislim da je prioritet još jedan štoper.
Dobar štoper, da ne kažem vrhunski. Šteta, stvarno šteta što je Vidić otišao, taj potez i dalje ne mogu da shvatim, tj. jedino Mojes može, al' šta da se radi sad.
Mediji kao mediji, ne može ih čovjek pohvatati, pa se spominju razna imena.
Kavani je definitivno glupost, Vidal iz dana u dan djeluje sve dalje, dok se Humels spominje kao pojačanje svakog jakog kluba, tako da tu nemam šta reći bez da bi sa njim mogli komotno i završiti prelazni rok.
Tu je naravno i Vermalen, ali njega nikada nisam volio, tako da ga ne bih volio vidjeti u Unitedu.

Pripreme kao i uvijek ne mogu biti neki naročit pokazatelj, ali nakon prošle sezone, ovaj sad "trofej" sija kao klempavko :lol:
Šalu na stranu, nema letargičnih igrača koliko sam mogao vidjeti, naprotiv. (Ok, Nani je Nani)
Runi grize, žarko želi da se nametne kao prva violina i kapiten, što i zaslužuje.
Herera će definitivno biti fantastično pojačanje, naročito "u paru" sa Matom, čini mi se da će ta lopta toliko lagano dolaziti do Runija i Persija da će to biti umjetnost.
Šo će procvjetati pod Van Galom u ovoj formaciji, naročito u napadačkom segmentu. Jednostavno, od njega se očekuje da pokaže da je lijeva strana Uniteda riješena za narednih x (dvocifren broj) sezona, i mislim da to može i ispuniti.
Flečer...toliko sam oduševljen njegovim povratkom da nemam riječi, može biti jedan od ključnih igrača ove sezone.
Živo me zanima šta će biti sa Kagavom. Fantastičan igrač, ali nikako da dobije tu pravu šansu. Teško će je i dobiti, biće rezerva Mati (mada to je napokon pozicija na kojoj želi da igra), a treba uzeti u obzir da je i Januzaju to prirodno mjesto (Mada šta je prirodno mjesto tako mladom igraču? Biće ono što od njega stvoriš.), a ne krilo kao što smo ga u suštini samo i gledali.
Kleverli izgleda nigdje neće ići (nosio je kapitensku traku na pripremnoj utakmici, valjda je i to neki znak), što me kao ljubitelja Unitedove škole raduje, ali jasno je da će uvijek biti igrač iz pozadine, da uđe da nešto zakrpi. Prva opcija ni u snu.
Jang hoće da bude u prvih 11 po toj desnoj strani, hoće pa hoće. Najjače od svega, dobro mu ide! Alo, Jang?! Valensijina povreda mu ide na ruku, može lako početi prvenstvo, a onda, ako ovako nastavi, eto nama pojačanja i od njega.
Džouns, Smoling, Evans, mogu očekivati dosta utakmica, nadam se konačnoj eksploziji prve dvojice, a Evans da nastavi razumnu formu koju ima u poslednje dvije sezone, pri čemu ovu poslednju ocjenjujem u skladu sa ukupnom katastrofom tima.

Nadajmo se dobrim stvarima.

Back