Manchester United

Pa dos'o je Felaini, Mojes je vise potrosio za par meseci,nego Ferguson zadnjih godina.....ali to je neminovno , fali tu jos dosta, fali remont zadnje linije (2 stopera plus levi bek), fali 1 zadnji vezni koji ce da ujeda, i fale meksa krila....

Rekao sam igrač svjetske klase, ne Felaini.
Po meni, dva stopera su definitivno potrebna, naročito ako se Fil Džouns bude forsirao na poziciji tog zadnjeg veznog koji će da kida. Samim tim, tu poziciju ne vidim kao najveći prioritet kada su pojačanja u pitanju.

mojes1144127020140124110441.jpg

Ode Vidić.
Loše, loše...
Na ovaj način se rastati sa legendom kluba koji još može da pruži vrhunske partije je potpuno pogrešna odluka.
Ne uzimajući način na koji je otišao, mislim da je bolje za Vidića da ode iz Junajteda, dao im je previše za 8 godina, a mogao bi još par godina da igra u vrhunskom klubu ... Idealan bi bio za Barsu, jer je dominantan u skoku a i Pike bi pored njega igrao daleko bolje ...

Kapiram da je odlazak Fergusona šok, ali da Mojes ne može ni na prosti kvalitet pobijediti nekog, e to ne mogu da shvatim.

Ispoštovao nas bivši igrač, pa promašio zicer za 0:2.

Rene poznaje ovu ekipu do detalja, a ima i motiv više, tako da će ovo biti baš teško za preokrenuti.

Poslednja izmena:
Šanse da pobijedi ima, ali mi prolaz i dalje djeluje nemoguć.

Kako dani prolaze, Mojes je sve bliži otkazu.
Da ima podršku od početka sezone, ima, ali ipak ta podrška ima neku svoju granicu koju on doooobro testira.
Nije stvar u lošim rezultatima kao takvim, već u tome što su loši rezultati posledica katastrofalne atmosfere u timu, a za to je samo jedan krivac. Mojes.

Back