Manchester United

Van Punisher ce i ove sezone da ubija. Neverovatno koliko se dobro krece i koliko dobru tehniku ima za centarfora.

Mozda bi Mojes trebao da ubaci u vatru onog malog Adnana, pre nego sto ode u inostranstvo kao Pogba.

Znajući Mojesa, ne bi začudilo forsiranje mlađih igrača.
Mislim da u ovoj sezoni možemo očekivati ogromni napredak najjače face u Unitedu, samo ako ga zdravlje posluži.

1174741_10151630216917746_204053669_n.jpg

A sedmica se čuva za...?

Odličan početak, tj. idealan početak za Mojesa, malo da uđe u štos, jer odmah kreću teške utakmice, treba tu samopouzdanja.

Nadam se da će ovo biti sezona Velbekovog velikog proboja, mada bi mu valjalo da se ne glupira pred svojim golom kao što je to uradio danas.

RVP klasa, prosto klasa, a izgleda da će Runi stvarno da ode, danas se ponašao kao poslednja pičketina, tako da i treba da ode.

Da ne komentarisem o Van Punisheru, sve je vec receno.

Runi klasicno govedo, mada se to manje-vise znalo jos od onda kad je ucenjivao Fergusona prelaskom u Siti za vecu platu. Ovakav debeo i nemotivisan nije potreban nijednom timu.

Mislila sam da ce se odlazak Fergija vise osetiti, ali svaka cast Mojesu...Svaki pocetak je tezak, totalna promena, pogotovo za tim koji je dugi niz godina funkcionisao na jedan nacin, ali mislim da je Fergi izabrao pravog coveka za posao... Van Persi, definitivno najbolji napadac na svetu u ovom trenutku. Jos prosle sezone se isplatio svaku paru..

Prilicno cenim Mojesa kao trenera jer je sa ekipom prilicno skromnog budzeta i sa prilicno ogranicenim igrackim kadrom kao sto je Everton,konstantno belezio dobre rezultate ali ovo do sada u Mancesteru,pa i pobeda protiv Svonsija su jos uvek plod Fergijeve kuhinje.
Koliko vidim,sve su to igraci koje je Fergi selektirao a taktika i stil igre potpuno isti.O njegovom radu i uticaju na ekipu cemo moci da pricamo tek na zimu.

Back