Manchester United

Nepotreban za tolike pare, kada je bio najbolji strijelac povezao je, čini mi se, 9 utakmica bez gola u PL.

Ali kako je samo graciozno djelovao na terenu, fantastičan osjećaj za igru, odlična tehnika...naročito kada ga nije boljelo dupe za utakmicu :mrgreen:

Nepotreban za tolike pare, kada je bio najbolji strijelac povezao je, čini mi se, 9 utakmica bez gola u PL.

Ali kako je samo graciozno djelovao na terenu, fantastičan osjećaj za igru, odlična tehnika...naročito kada ga nije boljelo dupe za utakmicu :mrgreen:
:lol:

jeste on bio dobar igrach (nikad toliko koliko su se odredjeni ljudi tripovali dok je bio u Totenhemu i Fergi), ali meni uvijek loshija verzija Ibrahimovica...a nijesam fan takvih igraca :)

Berbatov izgleda otisao u Fulam :eek:
Danas je promijenio 3 ekipe, tako da se ništa ne zna dok ne bude konačno.

:lol:

jeste on bio dobar igrach (nikad toliko koliko su se odredjeni ljudi tripovali dok je bio u Totenhemu i Fergi), ali meni uvijek loshija verzija Ibrahimovica...a nijesam fan takvih igraca :)
Ne bih ga baš poredio sa Ibrahimovićem, jer Ibri nije strano da igra na snagu, što ovaj nikada nije radio, iako je...momčina :mrgreen:

Eto imam priliku da svaki dan pregledam Novosti i Blic, i dok u Novostima taj dan nije bilo nista o Runiju, u Blicu preko cele poslednje strane vest kako Runi odlazi. E, gori su od Kurira. Rekao sam odmah sebi, nema sanse. Ako Runi ovaj rok ode iz Junajteda ja se vise ne razumem u fudbal i vise ga necu komentarisati.

Dosta ljudi ne zna koliko njega Ferguson ceni. To je nesto neopisivo, ma voli ga vise od sina, toliko mu se divi, kao fudbaleru.

Odlična igra u drugom poluvremenu, i golovi novajlija.
Butner odličan danas, prava konkurencija Evri, bar po onome što se danas vidjelo protiv, istina nejakog, protivnika.

Sraman potez Velbeka kod penala, jedino je to i moglo obilježiti prvo poluvrijeme.

Ćavi: "Skols najbolji veznjak u prethodnih 20 godina"

Ćavi Ernandez ima samo reči hvale za legendu Mančester Junajteda Pola Skolsa. Ćavi tvrdi da bi Skolsija mnogo više cenili da je Španac.

Iskusni Pol Skols i dalje sa uspehom igra za Mančester Junajted.

Majstor za asistencije Ćavi Ernandez smatra da je Skolsi najbolji igrač Mančester Junajteda u prethodnih 20 godina.

"U prethodnih 15 ili 20 godina on je najbolji vezni igrač kojeg sam video, najkompletniji, to je Pol Skols", rekao je Ćavi Ernandez.

"Pričao sam i sa Ćabijem Alonsom o njemu mnogo puta. Skols je spektakularan igrač koji poseduje sve", dodao je Ćavi.

"On ima odličan pas, zna da postigne gol, čvrst je, retko kad gubi duele. Da je Španac, možda bi ga još više cenili", zaključio je fudbaler Barse.

Pol Skols je u subotu postigao vodeći gol za Junajted u pobedi (4:0) protiv Vigana.

Majstor hvali majstora :)

Povratak Flečera. Nadam se da će se vratiti u vrhunsku formu, zaista velika šteta što smo ga izgubili ovoliko vremena, plus je pitanje koliko će sada uopšte moći.

Nastavlja se serija promašenih penala :eek:

Poslednja izmena:

Back