Manchester United

Eh da je Vidic bio fit prosle sezone, ako nista bar ne bi primili 4 komada od Evertona i izgubili titulu...
Eh da je...meni je on najveće pojačanje ove sezone, svi su nekako optimistični po pitanju njegove forme u ovom trenutku.
Valensija na beku? Ne ide...
Igrao je već na toj poziciji i to sasvim solidno. Ima fenomenalan centaršut i može da trči koliko hoćeš, a to je sasvim dovoljno za korektno obavljanje zadataka jednog ofanzivnog beka.
Ima čak najava da će on sasvim solidno vrijeme ove sezone provesti na desnom beku.

Eh da je...meni je on najveće pojačanje ove sezone, svi su nekako optimistični po pitanju njegove forme u ovom trenutku.

Igrao je već na toj poziciji i to sasvim solidno. Ima fenomenalan centaršut i može da trči koliko hoćeš, a to je sasvim dovoljno za korektno obavljanje zadataka jednog ofanzivnog beka.
Ima čak najava da će on sasvim solidno vrijeme ove sezone provesti na desnom beku.
Ima ofanzivne karakteristike za beka,ali videcemo ga u defanzivi..

Prejaki su u skoku danas bili, ne može ni Vidić da igra za dva centralna beka protiv ovakve ekipe.
Gol, pa neprobojni bunker, sasvim dovoljno da se sa porazom počne sezona.

To na stranu, meni se ipak čini da će Runi, RVP i Kagava tako da plešu ove sezone, da će to biti uživanje.

224380_3490155014485_1233651951_n.jpg

Back