.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Tesko mu je odoleti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod Engleza je gol razlika, pa više golova, pa međusobni dueli.
Ima li mancester (utd) koje sanse za osvajanje titule sada?![]()
Naravno da ima, dvije su utakmice do kraja.
Mada male su to šanse.
Opušteno bre...najbolji su vice-prvaci (MUFC, Milan, Barsa...Bajern)...![]()
Naravno da ima, dvije su utakmice do kraja.
Mada male su to šanse.
Koja brutalna završnica sezone.
U 3 minuta se izgubila titula, mada ne može se reći da nije zasluženo, ipak smo uspjeli da prokockamo 8 bodova prednosti...
QPR odličan danas, ali jednostavno se nije moglo na kraju, plus za kapitena imaju idiota.
hihihihihihihi
konachno vam je srecja okrenula ledja
ajde ne mlati,ne pricas sa grizzlyemSreća? Ček', zar nismo namjestili da osvojimo?
ajde ne mlati,ne pricas sa grizzlyem![]()
Slazem se, ne prihvacjanje shale jeste niksicki mentalitet, izrazena sujeta itd
Od Mijatovićeve prečke za mene nema ljutnje.
Životna lekcija, na teži način.
Nego mi simpa taj nikšićki mentalitet, posebno sada, sa strane.
Zar je šala da nas je izdala sreća danas?Slazem se, ne prihvacjanje shale jeste niksicki mentalitet, izrazena sujeta itd![]()
Je l' ja rekoh da mi je simpa ili...?Ne vidim sto se ja kurchim, ja i kad se...da izvines "kurcim" ja to radim iz zajebancije, nikad da bi dokazala fantasticnost moje persone (kao i sad)
Samo što je Nikšić danas još gori nego što je bio kada sam ja otišao a od nikšićkog duha je ostalo samo to kurčenje i ništa više.I predpostalvjam peti da si jedan od onih Niksicana sto su tri dana cim su otisli iz NKa nedje, poceli da ga pljuju i da ga mrze i da se distanciraju od toga ,usput se samo druzecji sa prijateljima iz Niksica?
Znam takve, srecom,nijesam jedna od tih. Ja sam ponosna sto i dan - danas, imam mentalitet Niksicanke po nekim pitanjimajer , hvala na pitanju,vidjela sam kakvi su ostali i bilo mi je sve jasno
Nije shala,ali podjebavanje na racun toga jeste. Ipak nije ovo bila stvar samo srecje-stvar srece bi bila da ste osvojili titulu,eto. Siti je zasluzeno osvojio,a nista mi manje mrzni nijesu od vas. Sta bijeshe sa onih 8 bodova izgubljenih? I sam si to rekao.Zar je šala da nas je izdala sreća danas?
jeste, ali sujeta je golema, ona hercegovachka, zajedljiva ( i to kazem kao neko ko ima hercegovachke krvi). i slazem se ovo za niksicane sto odoshe u pg, mada nikad to necu shvatit. cikotici meni nemaju duha,nit su ikad imali. ako bi rekla da neko ima duha danas, to su bili i ostali cetinjani.iako to misljenje u nk nije popularno ( citiram: ludi cetinjani, u pezorativnom smislu)A upravo je prihvatanje šale odlika nikšićkog mentaliteta, doduše onog starog koji se sada preselio u Podgoricu, pa, ruku na srce, cikotići danas imaju duha za razliku od nas.
Samo što je Nikšić danas još gori nego što je bio kada sam ja otišao a od nikšićkog duha je ostalo samo to kurčenje i ništa više.
da je gori, gori je no ikad.A ja sam jedan od onih Nikšićana koji je otišao iz Nikšića da studira, završio šta je imao i onda se vratio u Nikšić, svojom voljom a ne silom prilika. Možda sam se zajebao, ali ima vremena da se to utvrdi, mlad sam još.
nije tema,nije ni bitnoJe l' ja rekoh da mi je simpa ili...?
ok.Gle čuda, nije ni tema, ali tako je lako odlutati sa iste.