Manchester United

Tvrda utakmica i zaslužena pobjeda...jedna teška utakmica je preskočena na pravi način, idemo dalje! :D

Ne mogu baš reći da Runi ulazi u formu, i dalje to nije prava igra...ali upravo ovo se od njega i traži, trenutak magije i...pobjeda :D

Kakva golčina sunce ti jebbem :worth::worth: ... Burazer mi oprostio što sam ga probudio mamurnog, kad je video zbog čega sam ga probudio :D ...

Elem, Nemandža opet pokidao u odbrani (bar ono što sam ja gledao), majstorski uklizavanje Filipsu i ona dva izbijanja glavom kad je Siti malo pritisno, i svaka čast i Berbatovu i Naniju, ali Vidić je opet glavni i najbolji igrač Mančestera ove sezone, najbolji odbrambeni u PL i po meni glavni kadnidat da ponovo bude proglašen za igrača godine ...

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney,
Wayne Rooney, Wayne Rooney,
He goes by the name of Wayne Rooney.

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

ЛЕГЕНДО, СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО!!!

Данас смо присуствовали историји! Рунијев гол је најбољи у дербијима свих времена, без конкуренције! Штавише опуштено упада у првих пет Јунајтедових голова свих времена!

Сама утакмица се није одвијала онако како сам желео, доста је било периода када је Сити доминирао на терену, а када су изједначили видео сам реми јер и поред тога што су доминирали у поседу није изгледало да могу да увале и други, али и ми смо деловали безопасно. Помислих у једном тренутку "сад може само неки екстра потез да нам донесе победу, али то може само Руни, а он је данас криминалан..." И онда...:worth::worth::worth:

Видић капитен, Смолинг(Еванс нека гледа како се то ради), Нани и Гигс најбољи, Сколс помало непријатно изненађење, оно враћање Ван дер Сару не да није карактеристично за њега него...Остали солидни.

И тек да се запамти: РУНИ :worth::worth::worth:

OOOOOOOOOOOOOOOH CITY CITY
THE BIGGEST LOAD OF SH*T TO COME FROM MANCHESTER

Spencer:
Данас смо присуствовали историји! Рунијев гол је најбољи у дербијима свих времена, без конкуренције! Штавише опуштено упада у првих пет Јунајтедових голова свих времена!

U nasoj ligi je bilo i boljih. ;)

r09p53.jpg

Realno nemate pojma...
Runi ni sam nije bio svjestan sta je uradio... Desilo se jednom i vise nikad...
Ali dobro...zapamticemo i ovo... Lijepo je bilo za oko...;) Mada sta je radila odbrana Sitija kod oba gola?!...to samo oni znaju...

Poslednja izmena:
kako je runi precijenjen to je nevjerovatno...
da je gol bio dobar, bio je...ali da je dao bilo koji igrac do runija...da je dao ...ma tores da je dao , od 50 miliona funti i u svojoj debitantskoj utakmici protiv liverpula svog bivseg kluba...da je dao neki amater protiv Barselone...manje bi se pompe dizalo...

@sarabubasara

His armband claimed he was a Red... Torres, Torres
He never meant a word he said... Torres, Torres
We sold the lad to London town
And now he's dragging Chelsea down
Fernando Torres: Liverpool's doing fine!!!

Hugo Lloris: "Igrati za Manchester United bi bilo ostvarenje sna"

Vratar francuskog Lyona Hugo Lloris je priznao kako bi eventualni transfer u redove Manchester Uniteda za njega bio ostvarenje sna, potaknuvši tako dodatne špekulacije o tome kako je na meti ovog kluba.

24-godišnji Lloris je prema pisanju medija već neko vrijeme na meti Alexa Fergusona, koji traži nasljednika Edwinu van der Saru, nakon što je Nizozemac potvrdio kako će na kraju sezone objesiti kopačke o klin.

United je u siječanjskom prijelaznom roku u svoje redove doveo Danca Andersa Lindegaarda, dok Tomasz Kuszczak konstantno ponavlja kako je i on spreman biti Unitedov broj jedan, ali čini se kako Ferguson nijednog od njih dvojice ne vidi kao pravo rješenje.

Lloris konstantno igra na vrhunskoj razini, kako za reprezentaciju, tako i za klub otkako ga je Lyon 2008. godine doveo iz Nice, pa se vjeruje kako bi on mogao biti pravo rješenje.

"Manchester United je velika nogometna institucija. To je jedan od klubova sa najviše trofeja na svijetu. Stoga je to, naravno, jedan od klubova za koje sam sanjao da ću jednog dana zaigrati." rekao je Lloris za The Sun.

Osim Llorisa, Manchester United se dovodi u vezu i sa Igorom Akinfeevim, Manuelom Neuerom, Pepeom Reino, Maartenom Stekelenburgom i Davidom De Geom, ali za sada nitko od njih nije napravio korak bliže crvenom dresu.

EuroNogomet

Back