Manchester United

Čikarito izbacuje Runija iz tima?!

Čini se da zvezda Mančester Junajteda polako bledi.
Vejn Runi mogao bi uskoro da izgubi mesto u prvom timu, zbog sve boljih igara mladog Meksikanca, Havijera Ernandesa.

Engleski mediji navode da će Aleks Ferguson uvrstiti Runija u prvi tim za meč sa Sautemptonom u FA Kupu, predstojećeg vikenda, ali da reprezentativac Engleske mora da pokaže da je bolji od meksičkog fudbalera.

Povodom utakmice sa Blekpulom, koju je Junajted posle dva gola zaostatka dobio sa 3:2, Ferguson je rekao da Runi tokom prvog poluvremena nije dobro igrao, ali ne svojom krivicom.

- Pokušali smo da ga iskoristimo da igra spolja, široko. Iako je na tom mestu igrao mnogo puta, nije uspeo dobro da se snađe u prvom poluvremenu. On za to nije kriv, ritam utakmice nije bio dobar - rekao je ser Aleks. - Kada smo pokušali da ga prebacimo u sredinu terena i dalje smo gubili sa 2:0, u 65. minutu i morali smo da se kockamo. A uvođenje Ernandesa je bila kocka. On je odmah bio u dobroj šansi, ali je golman odbranio. Ipak je u 74. minutu uspeo da izjednači. Imao je velikog udela u pobedi.

Runi je ove sezone u prvom timu bio 16 puta i postigao je samo tri gola u svim takmičenjima, od kojih dva iz penala.

Духови Бобија Стоукса и финала из 1976 су увелико почели да се појављују али су их растерали Овен и Чикарито, овај први таман на време јер се нервоза полако увлачила у све. Без старца нема ударца, поново Гигс размрдава екипу, још једна асистенција Хернандезу. Гибсона у резерве, потрошио је све кредите! Еванс назадује опасно, уместо да потврди потенцијал он све више изгубљен у свемиру. Било би стварно брука да смо другу годину за редом испали од трећелигаша, макар то и био клуб од имена као Саутхемптон. Жреб за пету рунду сутра у 19 часова...

Духови Бобија Стоукса и финала из 1976 су увелико почели да се појављују али су их растерали Овен и Чикарито, овај први таман на време јер се нервоза полако увлачила у све. Без старца нема ударца, поново Гигс размрдава екипу, још једна асистенција Хернандезу. Гибсона у резерве, потрошио је све кредите! Еванс назадује опасно, уместо да потврди потенцијал он све више изгубљен у свемиру. Било би стварно брука да смо другу годину за редом испали од трећелигаша, макар то и био клуб од имена као Саутхемптон. Жреб за пету рунду сутра у 19 часова...

Ја сам мислио да ће од Еванса постати добар играч. Хвал на инфо за жреб, таман да упратим. :ok:

Opet...ali važno je da se ova dvojka napokon pojavljuje, do sada sve X :D

Беше немамо ниједан пораз? А игра никад слабија...:D

Ја сам мислио да ће од Еванса постати добар играч. Хвал на инфо за жреб, таман да упратим. :ok:
Pa i bio je na dobrom putu, i onda odjednom...nemam pojma, večeras je nastavio sa lošim partijama, bio krivac kod gola...
Беше немамо ниједан пораз? А игра никад слабија...:D
Imamo samo onaj poraz od West Ham-a 4:0 u Carling Cup-u...ali zato su nas tada osakatili :mrgreen:

У шестој рунди ФА купа на Олд Трафорд долази једини преостали аматерски клуб, Кроули Таун. :D Биће баш фино, овакви сусрети су есенција ФА купа. :cool:

Иначе, умало да Сити доживи EPIC FAIL али их извуче Џеко!

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney,
Wayne Rooney, Wayne Rooney,
He goes by the name of Wayne Rooney.

:cool::cool::cool::cool:

Дакле, и Вила је архивски материјал. А ако се Вејн врати у некадашњу форму број 19 нема да изостане. :per:

"Đavo" se penzionisao

Jedan od igrača po kojem je Mančester junajted bio prepoznatljiv u poslednjoj deceniji, Gari Nevil objavio je da se povlači iz fudbala. Iskusni defanzivac će u penziju odmah, a sve je potvrđeno na sajtu "crvenih đavola".

- Za Mančester junajted sam navijao celog života i ispunio sam sve snove. Normalno je da sam razočaran jer mi je karijera završena, ali je i taj dan morao da dođe. Postoji mnogo ljudi kojima želim da se zahvalim, a na vrhu liste je (trener) Aleks Ferguson. Tokom 20 godina, pružao mi je prilike i bezrezervnu podršku. On je jedan od najvećih i hvala mu na tome - kazao je Nevil koji će ovog meseca napuniti 36 godina.

Stariji od braće Nevil u Junajted je prešao u julu 1991. godine, a do sada je odigrao 602 utakmice i osvojio Ligu šampiona, osam engleskih titula, tri FA Kupa, dva Liga kupa, Interkontinentalni kup i FIFA klupski svetski kup. Kapiten je postao 2005. godine. Za Englesku je igrao 85 puta, u periodu od 1995. do 2007. godine.

Imao je dobru karijeru i prilican broj dobrih partija iza sebe...ali bio je previse prgav i imao je ruzno ponasanje, a zamjena mu je barem 5 puta gora od njega(ako ne po igri, onda po ponasanju...kao da su ga nasli na ulici(a mozda i jesu))...

Imao je dobru karijeru i prilican broj dobrih partija iza sebe...ali bio je previse prgav i imao je ruzno ponasanje, a zamjena mu je barem 5 puta gora od njega(ako ne po igri, onda po ponasanju...kao da su ga nasli na ulici(a mozda i jesu))...

Рече навијач екипе чији капитен гледа како да повали супругу саиграча...:hahaha:

Рече навијач екипе чији капитен гледа како да повали супругу саиграча...:hahaha:

I da je to istina...u tom trenutku mu nije bio saigrac(osim u reprezentaciji)...
I osim toga ne vidim sto je tu veca krivica Terija nego li Bridzove djevojke? I kako bi ti reagovao da je pred tobom naga neka zgodna zena? Rekao bi joj da se obuce... Da, tako je... Nemoj mi izigravati Vengera...molim te;) Kljuc prevare muskarca je u zeni, a ne u muskarcu...ali to su vec neke druge teme...

Poenta je da ja nijesam nikoga izazivao na dvoboj...vec sam samo iznio svoje misljenje(a u stvari rekao sam istinu)...:D

Poslednja izmena:

Back