Manchester United

Умало да смисли вечерас...Флечер и Гибсон заједно...

039-worf.gif

Прво полувреме најгоре у овом миленијуму. Друго маргинално боље док није Чикарито заменио Рунија којем није ишло буквално ништа. Бербатов га ували отприлике у последњем тренутку у којем је још био могућ преокрет, Блекпул се уплашио и успели смо да искористимо то. Овакве победе дају додатно сампоуздање и стварају око тима неку врсту мита о непобедивости који једноставно разоружа ривала и пре него што утакмица почне. Али не треба да то пређе у навику, нема потребе да поклањамо притвницима два гола и полувреме форе.

ПС Надајмо се да је са Рафаелом све ОК

Ја i dalje ne mogu da poverujem da Gigs može onako da trči u ovim godinama. Mnogo volim takve igrače, kao što su on i Zaneti, profesionalci i radnici, zato i tako dugo traju.

Имам осећај да лежу у десет, не једу масно, увек носе папуче по кући...професионализам максимални :) И ја их обожавам.

bolje kazi....
Sta reci...Dmitar Berbatov! :D
Covek je zmaj...iz goovna vas vadi...a vi se stidite sto pljuvaste ovakvog igraca....te nezna,te spor,te ne vredi 40 miliona....a covek je legenda...

Ja sam ga uvijek hvalio...onakav prijem lopte i pregled igre rijetko koji igrač/špic ima...jeste da nije davao golova koliko treba, ali ga je evo krenulo i samo neka tako nastavi.

Back