Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Mančester nije "moj" , navijam za sve klubove u kojima igraju srpski igrači, nemam omiljeni strani klub.
Ja tebe ništa ne razumem. Prvo kažeš da idu u Junajted zbog para a posle da Totenham bolje stoji finansijski.
Fudbal se igra zbog trofeja, vidim da se ovde pričalo o malim i velikim klubovima. Trofeji čine tu razliku.
Nisi mi jasan, opet mi odgovaraš za neke stvari koje ja nisam pominjao a ponajmanje sam pričao o špekulacijama žute štampe o odlasku Runija i Vidića.
Rekao sam da su odlazili iz Tottenhama jer tada nije klub bio u mogucnosti da ponudi novi veci ugovor za te igrace a prodaja igraca je bila neminovnost...Sada se stanje promenilo....Tottenham ima para i ulaze ih...kako u nove ugovore tako i u dovodjenju igraca.....
Hoces da kazes da je Zvezda veci tim od Sitija..a trofejniji je klub...posteno....nema to veze sa vezom.....
To je moj odgovor na ono tvoje : da igraci dolaze u Man Utd zbog trofeja...valjda si shvatio da su Runi i Vidic hteli da idu iz Man Utd jer im plata nije odgovarala...prema tome oni su tu zbog para..a ne zbog trofeja...
Poslednja izmena: