Lucius Vorenus
Zainteresovan član
- Poruka
- 473
Pa polako, Bebe je pre Mancestera igrao u nekom SLJ timu, nije ni trenera imao. Jos je mlad, treba imati strpljenja, ne moze se doci sa poljane i dominirati u Premijer Ligi, previse ocekujete od njega. Za sezonu-dve bice odlican igrac, vec sad se vidi potencijal.
Ako neko dođe sa "Poljane" na Old Traford, on obično odigra sezonu-dve za rezerve, pa dalje ide na pozajmicu ako ne zadovolji.
Bebe je doveden za velike pare u Junajted, i nekako mi se čini da se njegovo forsiranje na uštrb drugih igrača iz akademije dešava i zbog toga što menadžment želi da opravda taj novac koji je otišao na njegov transfer. U akademiji imamo barem 2 igrača koji su po mom mišljenju spremni za debi barem u Karling kupu, pre svega mislim na Eikrema kojeg pratim od prošle godine i dečko je neviđen potencijal i mislim da ništa slabije ne bi odigrao nego Bebe.
Meni Bebe za sada ne uliva poverenje, i ja taj njegov potencijal nisam primetio (a on ispliva, makar došao i sa Marsa, setimo se Ronalda, Nanija..,).
Jedina pozitivna stvar je što se ne plaši izazova i ne boji se da primi loptu, ali njegovo kretanje u prostoru, sa ili bez lopte, potom njegovi centaršutevi, to zaista nije na nivou ni rezervnog tima. Hoću da kažem da se trenutno ne nazire nikakav skriveni talenat ili ja ne uspevam da ga primetim.
Ja se najiskrenije nadam da grešim i da će me u budućnosti demantovati, ali iskreno ne bi nam bio prvi put da pogrešimo prilikom transfera, pogotovo oko ovog gde je bili mnogo kontroverzi...
Poslednja izmena: