Manchester United

Mancester je institucija...to ne smije da se porekne...

Ali kako oni dobijaju utakmice...majko sveta...
Ovo stvarno nema smisla...

P.S. Kada su dali prvi gol...otisao sam da legnem...znao sam da se tu nista vise nece desiti...
Sve utakmice su im na isti kalup(da budem posten, nijesu sve ali jeste 90%)...

Nekom je malko krivo sto je navijac malog kluba :whistling:

Mancester je institucija...to ne smije da se porekne...

Ali kako oni dobijaju utakmice...majko sveta...
Ovo stvarno nema smisla...

P.S. Kada su dali prvi gol...otisao sam da legnem...znao sam da se tu nista vise nece desiti...
Sve utakmice su im na isti kalup(da budem posten, nijesu sve ali jeste 90%)...

Rekao sam sebi da ti necu odgovarati na tvoje postove jer si do sad uvek (da budem posten, ne bas uvek ali u 90% posto slucajeva) ispadao smesan i previse subjektivan,i evo opet cu to uraditi . Ti kao da nisi video kakvim golom je celsi pobedio i kad je taj gol postignut :roll:

Manchester United

2006–07 - PL Champion
2007–08 - PL Champion
2008–09 - PL Champion

Dovidjenja i prijatno.

:ok: + ne zaboravimo ligu sampiona

Poslednja izmena:
@milisav sound
Prije si imao smisla za humor...gdje je to nestalo?;)

Celzi je pobijedio majstorijom u 92. minutu...u utakmici u kojoj je dominirao od prvog do posljednjeg minuta...

Mancester je pobijedio sumnjivim golom sa zalosnom igrom...

Sta je tu subjektivno?!

Subjektivno je to sto ce ubrzo Sir u staracki dom a vi cete se ponositi istorijom kao i Liverpul...
I onda cete morati da se pozabavite igrom a ne ispijanjem kafa sa sudijama...

ma ajde bezi bre grizzly ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da je celzi obican tajkunsko engleski klub dok je mancester institucija ne samo u engleskom nego u evropskom i svetskom fudbalu. Nije mancester kriv sto celzi menja trenere ko gace i sto roman ne moze da istrpi ne uspeh nego odma hoce sve a to tebra ne moze tako jedan je SER

Doslo je vrijeme za smjenu...

To pricas pre svake sezone . Nadam se da ces i ove kao i prethodnih godina grdno pogresiti u svojoj proceni ;) . Videcemo ...

Subjektivno je to sto ce ubrzo Sir u staracki dom a vi cete se ponositi istorijom kao i Liverpul...I

Uvek cu se ponositi istorijom Man Utd-a , kao i sto cu uvek mrzeti Liverpul zato sto je najveca konkurencija Man Utd-u ali cu ih i zato uvek neizmerno postovati . Na kraju krajeva mi ( Man utd i Liverpul ) imamo istoriju za razliku od kluba koji je uvek iza Man utd-a ( svi znamo na koji klub mislim :D ) . Pozdrav .

Celzi je pobijedio majstorijom u 92. minutu...u utakmici u kojoj je dominirao od prvog do posljednjeg minuta...
Ajde neka bude majstorija, mada i sam Drogba kaže da je sreća ... Onda je Diegov gol protiv Milana takođe velika majstorija ...

Mancester je pobijedio sumnjivim golom sa zalosnom igrom...

Sta je tu subjektivno?!
Šta je sumnjivo kod Runijevog gola? Sumnjiviji je prvi gol Čelsija, jer onakav prekršaj se u PL ne svira ...

Subjektivno je to sto ce ubrzo Sir u staracki dom a vi cete se ponositi istorijom kao i Liverpul...
Dok Ser Aleks ode u starački, Roman će se zasititi Čelsija i fudbala, tako da to tebi ništa ne znači ...

U PL je suđenje i najbolje od tih najjačih liga, a Manu je prejak da bi im trebala pomoć sudija da osvoje PL ...

Pa...vec se zna ko ce naslediti Fergusona....tacnije on se sam nudi...jedino je na Junajtedu da li ce ga prihvatiti ili ne....
Tako se i gradi karijera, preko malih klubova kakvi su Celsi i Inter do velikana kakav je Mancester.

Murinjo bi da nasledi Fergusona

Bivši trener Porta je prošle godine osvojio titulu sa Interom, ali rekao je da bi želeo da se vrati u Englesku i jednog dana postane trener Junajteda. "Ozbiljno bih razmislio da pređem u Mančester junajted, ali samo ako čelnici kluba budu želeli da zamenim Aleksa Fergusona. Ako zatraže naravno da ću to uraditi", rekao je Murinjo a preneo list Dejli Mejl. "Volim Englesku, jer tamo navijači prave odličnu atmosferu na utakmicama", dodao je on.

Murinjo se nudi Mančesteru

"Uvek bih rado prihvatio poziv za treniranje Mančestera, ali oni prvo moraju dobro da razmisle da li bi mene voleli da vide kao Fergusonog naslednika."

:bye:

@Krang
Murinjo je odavno otisao u aut jer ne zna da gubi...a takvo ponasanje se najcesce pripisuje djeci i nestabilnim osobama...

Bice lijepo ako dodje kod vas i ne bude imao rezultate...bas me interesuje sta ce da prica...

@Krang
Murinjo je odavno otisao u aut jer ne zna da gubi...a takvo ponasanje se najcesce pripisuje djeci i nestabilnim osobama...
Šta je sad ovo, otkad nije u Čelsiju više nije presveti Murinjo i najbolji trener na svetu :D ... Sad je odjednom nesabilan, a takvo ponašanje si podržavao dok je bio u Čelsiju ...

Lepo je Tiago rekao koja je Murinjova taktika, okrene celu javnost protiv svog kluba, stekne mnogo neprijatelja, i onda u tome traži alibi u slučaju neuspeha ...

Skoro je i Lipija napao ...

@Walken
Za nas bi najbolje bilo da Murinjo dodje u Mancester...jer bi Celzijevi igraci bili jos vise motivisani...ako je to uopste i moguce...

A ovaj link sto si stavio upravo govori o njegovoj nestabilnosti...jos vise je otisao u krajnost od ranijih vremena...
Prije je bio izuzetno simpatican, barem meni...dok nije postao sampion i sa Interom...od tada se ne moze snositi...

Poslednja izmena:
@Walken
Za nas bi najbolje bilo da Murinjo dodje u Mancester...jer bi Celzijevi igraci bili jos vise motivisani...ako je to uopste i moguce...
Ne verujem da će biti motivisaniji, jer kad i ako on dođe u Manu, od Čelsijevih igrača iz njegovog vremena ostaće samo Teri ... Ostali će biti iz perioda posle njega, tako da ne verujem da će ih doticati da njemu nešto dokazuju ili se svete ...

Ne verujem da će biti motivisaniji, jer kad i ako on dođe u Manu, od Čelsijevih igrača iz njegovog vremena ostaće samo Teri ... Ostali će biti iz perioda posle njega, tako da ne verujem da će ih doticati da njemu nešto dokazuju ili se svete ...

Ceh, Teri, Lampard, Dzo Kol, Esijen i Drogba ce biti tu(a vjerovatno i Balak)...jedino ako ne mislis da ce Sir jos 10 godina da bude trener Mancestera...:D

Ceh, Teri, Lampard, Dzo Kol, Esijen i Drogba ce biti tu(a vjerovatno i Balak)...jedino ako ne mislis da ce Sir jos 10 godina da bude trener Mancestera...:D
Recimo za nekih 4-5 godina da je realno očekivati njega kao trenera Mančestera, a do tada će sigurno otići Džo Kol, a Lamaprd i Drogba će imati oko 35 godina, Balak još više ... Jedino Teri bi za 4-5 godina mogao ostati u Čelsiju, a ako ode Roman, ne verujem da će novi vlasnik imati sredstava da zadrži Esijena ...

Vidićev agent: Nemanja neće u Barsu

Menadžer Nemanje Vidića, Paolo Fabri, demantovao je da je rekao da srpski fudbaler želi da pređe u Barselonu, ali Mančester Junajted neće da ga pusti.

Katalonski klub je na početku letnjeg prelaznog roka pokazao interesovanje za Vidića, a Fabri je, navodno, pre nekoliko dana izjavio da srpski reprezentativac želi da pojača redove evropskog prvaka.

"To nije tačno. Nikada nisam izjavio nešto slično. Nemanja je srećan u Mančesteru. Ako Barselona ipak pošalje ponudu, na Mančesteru je da donese konačnu odluku", kazao je Fabri za televiziju Skaj.

Junajted je u ovom prelaznom roku prodao Kristijana Ronalda madridskom Realu i Karlosa Tevesa gradskom rivalu Mančester Sitiju.

Vidić je u januaru 2006. došao u Mančester iz moskovskog Spartaka, a za engleski klub do sada je odigrao 153 utakmice i postigao 12 golova.

"Đavoli" šokirani zbog Vidića!

Izjava Paola Fabrija, agenta Nemanje Vidića, da srpski as sanja o prelasku u Barselonu, ponovo je naelektrisala atmosferu u Mančester junajtedu. Kako prenosi list "The Sun", na "Old Trafordu" su šokirani tvrdnjom Fabrija i spremaju se da još jednom preispitaju stav srpskog reprezentativca, koji je, doduše, još ranije opovrgao sve spekulacije u vezi sa prelaskom u Kataloniju, a za vernost klubu već je nagrađen "pojačanjem" plate.

- Za Vidića bi bilo ostvarenje snova ako bi zaigrao za Barselonu i u Primeri. Moramo dobro sagledati celu situaciju, koja je dosta komplikovana - izjavio je nedavno Fabri i ponovo naterao odgovorne u Junajtedu da se zabrinu za budućnost Vidića u klubu.

Back