Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Od srca čestitke na osvojenoj tituli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koje ludilo!
I posle ovoga neko moze da kaze da je Primera kvalitetnija..

Nema to veze sa kvalitetom, tako nešto je bilo i u Bundesligi 2001-e ...Koje ludilo!
I posle ovoga neko moze da kaze da je Primera kvalitetnija..
Kada ce npr Hetafe odigrati ovako protiv Barselone sa igracem manje?Nema to veze sa kvalitetom, tako nešto je bilo i u Bundesligi 2001-e ...
Kada ce npr Hetafe odigrati ovako protiv Barselone sa igracem manje?
Oba tima su odigrali sjajnu utakmicu...
Primera ima verovatno 2 najkvalitetnija sastava na planeti,ali ostatak lige je slabiji od Premijera..
I bas zbog ovakvih "top class" partija malih timova Premijer je najjaca liga..
sva sreća pa se razumeju 
Možda je 5 minuta bilo malo previše za nadohnadu, al ajde. Sve čestitke Sitiju. Nekako sam bio ubeđen da će usrati poslednji meč.KPR je do iskljucenje igrao sjajno...Ali Dzoi Barton,koji je nekim cudom postavljen za kapiten,je napravio sranje,po kojima je inace poznat.....
I nije da je QPR odigrao svetsku tekmu, koliko sam gledao samo su se branili, i ono je izvođenje nakon primljenog gola govori kakav su stav imali ...
Zašto misliš da je ostatak slabiji od PL? Misliš da su Bilbao i Atletiko slabiji od Arsenala i Čelsija? Ili Valensija od Njukasla?
Malaga i Levante igraju sjajan fudbal ove sezone, lepši i kvalitetniji nego Liverpool, i onda je malo nerealno staviti Liverpul u konkurenciju za titulu i kao kvalitetniji tim od Malage kada to ne pokazuju na terenu ... Verujem da ni u Primeri ne bi bili međ 4 ekipe ...
NIkad lošiji Manu u poslednjih 20 godina je skoro bio šampion, i samo ludom srećom nisu podigli pehar danas, to dovoljno govori koliko je PL oslabila u poslednjih par godina ... Čelsi iako igra finale LŠ je isto nikad slabiji u Romanovoj eri, od LIverpula samo ime ostalo, a Arsenal pun mediokriteta ... Daleko je to od onog kvaliteta kakav su imali pre 4-5 godina ...
Da, kao što ih je i Manu razvalio ... I Svonsi kad bi ozbiljno pristupio dobio bi bilo koju ekipu Primere ... Već je postalno nadrealno toliko veličanje PL i potcenjivanje Primere, tako da više neću pisati na tu temu i što se mene tiče slobodno verujte da je Primera krš i da je PL daleko jačaCelzi i Arsenal bi rastavili Bilbao i Atletiko,u to sam siguran..Njukasl-Valensija,Njukasl bi dobio kada bi pristupio ozbiljno mecu..

Iako sam bio klinac, dobro se sećam tih dana... početak 2000-tih i Sitijeva klackalica između prve i druge lige ali i stari borbeni duh. Samo šteta što nisu bili konkurentniji gradskom rivalu.Има ли овде једног Ситијевца старог кова(Хакерби, Вончоп, Гоутер, Синклер, Фаулер, Кинкладзе, Анелка) или су баш сви почели да га готиве тек када је постао пластика?