Mana,,,,Bolest..ili je sve to najnormalnije....?

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svi me znate dugo vremena,,,,,,uvek raspolozen..i za ozbiljan razgovor i da mi je seks nesto jako bitno..
Ponekad pomislim da sam bolestan,,,
Mana? ili Bolest?
Ili najnormanije...?
Nemam oskudicu,nit nedojebicu..imam redovan seks,,,,,ali.........
Problem sto trazim uvek novu partnerku..potreba mi je odkad se probudim dok legnem da spavam...
Dali ima problem u glavi?
Ili hormoni su mi takvi neznam....
Voleo bih to resiti i biti samo za jednu,,,al neznam kako?
Ima li resenja???
...ali,,,,,,,,,,,,samo ozbiljni odgovori:)

Pa?
Ovaj tvoj problem ima 9 od 10 muskaraca u svetu.Svaki normalan i zdrav muskarac ima zelju za seksom na stalnoj bazi i nista to nije cudno.A sta drugo da pomislis kada vidis zgodnu zensku?"Uh,ala bismo dobro prali sudove zajedno!"
Mozda samo pokusavas nesto sebi da dokazes...ili drugima...

Svi me znate dugo vremena,,,,,,uvek raspolozen..i za ozbiljan razgovor i da mi je seks nesto jako bitno..
Mana? ili Bolest?
Ili najnormanije...?
Problem sto trazim uvek novu partnerku..potreba mi je odkad se probudim dok legnem da spavam...
Ima li resenja???

Pa ako ti to smeta i zelio bi da mozes samo sa jednom devojkom:

1. proveri hormone z:lol: heeeej- novi smajliji ^^^
kod lekara- iz krvi valjda ;)

2. Kakva ti je genetika?
Jel su ti takvi i u porodici ? ;)

Najpre ove dve stvari .... to su fizioloski faktori

pa onda dalje....

Mana? ili Bolest?
Ili najnormanije...?
Ima li resenja???
ocigledno ne dovoljno, ili ti volja jednostavno nije jaca strana :lol: ti radi kako mozes pa kad ti dosadi, ako ikada, onda ces se skrasiti. ili ces biti previse mator pa ces zavrsiti sam...na kraju ceo zivot je lutrija, a na tebi da biras brojeve. ima nas raznih,a najgore je ici protiv sebe.

Pa?
Ovaj tvoj problem ima 9 od 10 muskaraca u svetu.Svaki normalan i zdrav muskarac ima zelju za seksom na stalnoj bazi i nista to nije cudno.A sta drugo da pomislis kada vidis zgodnu zensku?"Uh,ala bismo dobro prali sudove zajedno!"
Mozda samo pokusavas nesto sebi da dokazes...ili drugima...

sad cu da se vratim unazad da procitam ostale odgovore, ali meni je ovo upravo to.
na pitanje da li su prevarili i da li bi ako im se ukaze prilika, verujem da bi 11 od 10-orice odgovorili sa da
sve ostalo je licemrno
strasno je samo ako kao takav naletis na neku kao sto je sunasce jeca npr. pa je zakopas i unakazis prevarom jer devojka masta i veruje u princa na belom konju
ali ne vidim problem da neko ko otvoreno to kaze svojoj devojci na pocetku veze - takav sam..to ide u paketu sa mnom, nekoga sa ``prevarom`` moze da povredi
u tom slucaju, na kobinacije sa drugim devojkama ne bih gledala kao na prevaru
strasno mi je ako neko insistira na posesivnom odnosu, u jednom trenutku da sebi slobodu da proba i onaj kolacic iz drugog tanjira..
e takvog treba obesiti o khm na trgu za primer kako izgleda manipulativni olos!
a ono kazes na pocetku i uzivas u slatkisu i pored sebe i sa strane, to mi je skroz u redu..
pa jbg takva ti priroda..zato te valjda i ona odabrala, a nije nekog tunjavog

• Podržavam
Reactions: Cru
pa ybt nisu mi muskarci bas nerazumni uspaljeni zecevi da samo naskacu gde stignu :confused: missim, to sto moze da te privuce jedna druga treca peta osoba ne znaci da ces odmah da skidas gace i vatas zalet :neutral:

ja samo volim da rascistim stvari i da ih vidim jasno - kakve su, takve su
da li su prevarili i da li bi ako im se ukaze prilika - ali iskreni odgovori, tajna anketa
ne radi se tu o uspaljenosti, nego prosto o prirodi
koju neko kontrolise, neko ne
hocu da kazem, da onaj ko je ne kontrolise, nije bolestan ukoliko tu potrebu ne zadovoljava silovanjem
kao ono - imas izbor da li ces da pusis,ili ne..da li ces da jedes slakise ili ne..da li ces da ..ili ne..
samo stvar odluke, nikako bolesti

Temu sam zakljucala da bi se ocistila od nekih postova..Bice otkljucana ubrzo

‘’Nimfomanka je jednostavno, neko ko ima više seksa nego vi.’’ Alfred Kinsi

Nimfomanija je pojam vezan za Zene .Ekvivalentni pojam za muškarce je satirijaza.
.
(od grčke reči sátyros, koja označava satire, mitska bića koja su pola muškarac, pola jarac),

danas mnogi nimfomaniju a ni satirijazu ne smatraju bolescu..
..ali ako je ona nekome modus vivendi
onda je to problem koji se uglavnom resava odlascima kod psihijatra jer je to sve u glavi...

Mana? ili Bolest?
Ili najnormanije...?
Ima li resenja???

Potpuno si zdrav :mrgreen:

Ne slusaj forumashice :lol:

Temu sam zakljucala da bi se ocistila od nekih postova..Bice otkljucana ubrzo

‘’Nimfomanka je jednostavno, neko ko ima više seksa nego vi.’’ Alfred Kinsi

Nimfomanija je pojam vezan za Zene .Ekvivalentni pojam za muškarce je satirijaza.
.
(od grčke reči sátyros, koja označava satire, mitska bića koja su pola muškarac, pola jarac),

danas mnogi nimfomaniju a ni satirijazu ne smatraju bolescu..
..ali ako je ona nekome modus vivendi
onda je to problem koji se uglavnom resava odlascima kod psihijatra jer je to sve u glavi...
bas tako...

Back