isplati li se opijati kad se sutradan osecas ko prebijen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se moze isplatiti jos i pare baceneisplati li se opijati kad se sutradan osecas ko prebijen
nekad da, nekad ne...isplati li se opijati kad se sutradan osecas ko prebijen
oooo, vidi ko je tu!a šta da radimo mi kojima alkohol ne ide?
da se drogiramo je skupo, a da gledamo ovo sranje širom otvorenih očiju i bistre svesti, još gora opcija koja samo izaziva niz psihosomatskih problema.
ništa nego ćuti i plivaj dok ne crkneš,
trezan i lucidan,
f.uck![]()
a ti si strucnjak za normalnost?Vidish da nisi normalan
vodi računa da pivo piješ posle drugih (jačih) pića, nikako pre. ako prvo popiješ pivo pa onda nešto drugo, patićeš.
mada moja najiskrenija preporuka je da batališ alkohol, jer prvo tu je telesna šteta koju činiš organizmu, a onda je tu i rizik od s**nja koje možeš da kažeš ili uradiš tokom pijanstva i zbog kojih bi ti moglo presesti što si ikada pomislio na alkohol. pogotovo u današnje vreme kamera i interneta.
veoma mi je poznato kako može da bude privlačan onaj osećaj oslobođenosti tokom pijanstva, ali to sve kratko traje, a cena je ipak velika: truješ telo, rizikuješ da ispadneš debilčina pred ljudima, da se izblamiraš za ceo život, da čak i stradaš, a u krajnjoj meri i da postaneš alkos.
umesto alkohola cepaj tegove, i trčanje, to ima pozitivne efekte na kvalitet krvotoka, a onda je erekcija tvrda ko kamen !
a bolje da lepe devojke ostavljaš bez daha pomoću okamenjenog paje, nego pomoću alkoholnog smrada, i "gušenja" pijanim bulažnjenjem.
ozbiljan sam, koliko god može biti ozbiljan gologuz čovek !Ko se to sinoc napio pa sad pokusava da pomogne drugima![]()