Mamini sinovi...

Ali tema nije o normalnim odnosima. Tema je o majkama koje i insitiraju da budu uvek na iskuljucivo prvom mestu u zivotu sina...i bore se za to, jasno i najcesce glasno..... a sinovi to zdusno odobravaju jer su tako vaspitani. I to se proteze i na sitnice.
U pravu si. Međutim u jednom trenutku se postavilo pitanje šta znači neki izraz. Da bi se razumeo trebalo je i ovo objašnjenje.

Žene koje hoće da budu na prvom mestu, to hoće ne samo kada je u pitanju sin, nego i muž i svi ostali sa kojima stupaju u kontakt. Samo je pitanje koliko gde uspevaju.
Nažalost, za decu je spas samo jedan: udaljiti se od njih! Opet,nažalost, ponekad je i 20 000 kilometara premalo!:lol:

@Ribar

...i ja bih volela a se moja deca brinu o meni,ne finasijski nego da me obidju,pitaju kako sam i da li mi ne[to treba
ustvari kad jo[ odjogatim trebaće mi samo topla reč i ništa više.
Opet promašujem(o) temu, ali da dodam: brinuti se (uzajamno) je jedno a mešati se u njihov život nešto sasvim drugo!

Ovde je reč o svekrvama koje se mešaju u život svoje dece (verovatno i u svačiji život kad god im se ukaže prilika). Ne dopuštaju da "deca" (odrasla i u braku) imaju svoj život.

ja samo mogu da kažem ženama što dalje od maminih sinova jer će skupo da vas koštaju, a ako imate uslova da se odvojite od svekrvi (i muškarci od tašti) od samog početka to bi bilo odlično

a ja samo da kazem, posmatrajuci sa strane, da i od zle svekrve ima gore a to je zla tasta...dakle mamini sinovi su zlato u odnosu na mamine kceri

Па, сад, мислим да је то мртва трка.

Не знам која је мерна јединица одговарајућа, али, посматрајући са стране, болест је болест.

Opet promašujem(o) temu, ali da dodam: brinuti se (uzajamno) je jedno a mešati se u njihov život nešto sasvim drugo!

Ovde je reč o svekrvama koje se mešaju u život svoje dece (verovatno i u svačiji život kad god im se ukaže prilika). Ne dopuštaju da "deca" (odrasla i u braku) imaju svoj život.
A to,msm zabole me baš...ako je njemu dobra meni će biti još više...ne planiram da se mešam odrasli ljudi treba odraslo i da rešavaju probleme!

- - - - - - - - - -

Па, сад, мислим да је то мртва трка.

Не знам која је мерна јединица одговарајућа, али, посматрајући са стране, болест је болест.
Nema merila, obe su uzasne:rotf:

Back