dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Jedno je voleti a drugo je tretirati ga kao 5-godisnjaka ceo zivot!
Ne izvrci nase reci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:Sta hocete reci,da je bolesno voleti svoje dete.Nadam se da necete imati muske dece.
Gazdarica:Hahaha, macko bas si me nasmijala s ovom pricom...
Ali, smijesno nije sto mu to zaista tako dodje... :?
dr:Jedno je voleti a drugo je tretirati ga kao 5-godisnjaka ceo zivot!Ne izvrci nase reci.
Pa posto sam ja prozvana,odgovoricu ti.Postoji ljubav,prava,zdrava i normalna.Ja cu i sa 50 godina biti necije dete ali to dete nece trcati svaki put kod mame i tate kad nesto ne ide u zivotu,niti ce me mama zvati deset puta dnevno da li sam jela,jeli mi skuvala nesto(naravno govorim o muskarcima) i slicne stvari.Treba ostaviti slobodu detetu da se razvije u zdravu odraslu,normalnu jedinku a to nema ama bas nikakve veze sa ljubavlju.Sto kaze ona stara ako volis nekoga nemoj ga gusiti.Anonymous:dr:Jedno je voleti a drugo je tretirati ga kao 5-godisnjaka ceo zivot!Ne izvrci nase reci.
Hocete li reci da bi ste vi drugacije postupali sa svojim 30. godisnjim "detetom".A posto ne sumnjam da ce te odgovoriti ptvrdno,bilo bi dobro znati i kako.
Hvala.
He,he,he... mene ne moze da urekne, ja vec imam 5-ogodisnjeg sina. I nisu decaci problemi!!!! NI JEDNO DETE NIJE PROBLEM, SAMO RODITELJ TO MOZE NAPRAVITI OD NJEGA!!! S obzirom da moj sin ide u vrtic i da imam prilike da vidim i drugu decu, evo kontra na tvoj stav: ima u njegovoj grupi 2 devojcice koje su takav problem da te zaboli glava samo kao posmatraca a kamoli da si mu roditelj. Toliko su razmazene, prave gluposti, svadjaju se, tuku... cak ni decaci to ne rade (bar ne svi). Znaci, dete je dete dok god roditelji od njega ne naprave razmazenog monstruma. Moj sin jeste moje najvece blago, ali zna se da mama nije uvek tu za njega bas za sve stvari. Naucen je da svoje stvari skloni iza sebe (igracke), naucen je da jede sam, da toalet koristi sam. Ja ne pravim od deteta nesposobnjakovica, vec jednog dana samostalnog, samouverenog i zrelog muskarca. A to radim jer jeste moje blago i zato sto ga volim. A to nije patoloska ljubav, nego zdrava da zdravija ne moze biti.leptirica:Ne valja se na ovome forumu s nekim zavaditi jer evo jedan ljutiti gost vas je urekao (nadam se da nećete imati muške djece).Opasno.Ali ja osobno više volim žensku djecu..Dječaci su ionako pravi problemi(i kao djeca i kao odrasli)
Ma šalila sam se ja Savetnice,sva su djeca darovi i nije važno kojeg je spola.Samo ih treba dobro odgojiti,ne ramaziti previše ali ne biti ni prestrog.Savetnica:He,he,he... mene ne moze da urekne, ja vec imam 5-ogodisnjeg sina. I nisu decaci problemi!!!! NI JEDNO DETE NIJE PROBLEM, SAMO RODITELJ TO MOZE NAPRAVITI OD NJEGA!!! S obzirom da moj sin ide u vrtic i da imam prilike da vidim i drugu decu, evo kontra na tvoj stav: ima u njegovoj grupi 2 devojcice koje su takav problem da te zaboli glava samo kao posmatraca a kamoli da si mu roditelj. Toliko su razmazene, prave gluposti, svadjaju se, tuku... cak ni decaci to ne rade (bar ne svi). Znaci, dete je dete dok god roditelji od njega ne naprave razmazenog monstruma. Moj sin jeste moje najvece blago, ali zna se da mama nije uvek tu za njega bas za sve stvari. Naucen je da svoje stvari skloni iza sebe (igracke), naucen je da jede sam, da toalet koristi sam. Ja ne pravim od deteta nesposobnjakovica, vec jednog dana samostalnog, samouverenog i zrelog muskarca. A to radim jer jeste moje blago i zato sto ga volim. A to nije patoloska ljubav, nego zdrava da zdravija ne moze biti.leptirica:Ne valja se na ovome forumu s nekim zavaditi jer evo jedan ljutiti gost vas je urekao (nadam se da nećete imati muške djece).Opasno.Ali ja osobno više volim žensku djecu..Dječaci su ionako pravi problemi(i kao djeca i kao odrasli)
Takodje nemam nista protiv devojcica, sta vise, bas bih volela da mi drugo dete bude curica. Nista lepse, brat i sestrica.
Milojko Vasic:Devojke/žene da vas čujem ! Imate li iskustva sa razmaženim maminim sinovima ?
To su oni sinovi jedinci koji su navikli da se svet okreće oko njih i zbog njih, da su uvek u centru pažnje, da se samo njima ugađa ...