Mamini sinovi

Ali ako muškarac ima dobar odnos sa majkom, a sam je jak i svoj je čovek, nijedna normalna žena mu to neće zameriti, kakav god da ona ima odnos sa svekrvom.
Која је разлика између тога и бити мамин син?

Radi se o tome da si lose primetio
Нисам лоше приметио јер су на многим местима жене беснеле тако да би лакше прихватиле и то да им је мушкарац наркоман.

Таман сам мислио да се помирим са мајком и да ступим у некакву комуникацију са њом, али пошто се то женама не свиђа онда нећу, битније је мишљење жена.

Mama, jesam li ja razmažen?
Nisi, ha ha...
Mama, ona kaže da sam razmažen!
Nisi razmažen!
Mama, ima li podvarka?
Ima.
Sipaj mi mama podvarak
Hoću, hoću.

Istinit razgovor maminog sina (44) i mame,dok ja držim slušalicu i čekam da nastavi da mi priča kako je usamljen, nesretan i dr.:rotf:

Pa da je intelektualno jak citaj pametan ne bi nikad odabrao takvu zenu..
Korpulentan ne znaci jak.

Zena koja se prokurva i ne zna za granicu vise govori o njemu nego o njoj, tako da ti je tu nesto promaklo.
A како ти можеш да знаш приликом ступања у брак какав је неко човек......у некој мери од 100 % !! Јел ти познато да се људи кроз живот мењају. Неко је данас супер. Сутра га сломи нека животна ситуација. Почне да се понаша негативно. Знам икс примера где је од доброг човека постала бараба. Али да је од барабе неко постао човек......ЈА ЛИЧНО нисам још доживео. Не кажем да је немогуће. Дакле....причати о паметном избору жене за брак врло добар ВИЦ !! На њега ти се прво насмеје ђаво па онда живот. Паметан избор може само да учини Бог својом вољом. А ако човек бира и мисли да је сто погодио.....то је мач са две оштрице.

A како ти можеш да знаш приликом ступања у брак какав је неко човек......у некој мери од 100 % !! Јел ти познато да се људи кроз живот мењају. Неко је данас супер. Сутра га сломи нека животна ситуација. Почне да се понаша негативно. Знам икс примера где је од доброг човека постала бараба. Али да је од барабе неко постао човек......ЈА ЛИЧНО нисам још доживео. Не кажем да је немогуће. Дакле....причати о паметном избору жене за брак врло добар ВИЦ !! На њега ти се прво насмеје ђаво па онда живот. Паметан избор може само да учини Бог својом вољом. А ако човек бира и мисли да је сто погодио.....то је мач са две оштрице.
Sta bulaznis ?
Sta baljezgas ?
Kakvoj meri od 100%

Da bi video nesto moras da budes pametan, ako nisi pametan onda logicno da neces moci da zakljucis nista i da ce tvoje misljenje spram tog pitanja biti takvo kakvo i jeste..

A, 15 godina braka? Koji je bio prilično ok. Tako bar svi kažu, koji poznaju to dvoje. Ljudi se menjaju na negativno. Nije mi jasno iz kog razloga. A da za tim nema potrebe.
Ja ne vidim sta je problem da sutnes nekoga od sebe onog momenta kada taj neko svojim ponasanjem pokaze da nije vredan tvog prisustva, zalaganja i podrske ?

Vrlo bitna stvar koju ljudi gube iz vida je ta da brak nije to sto oni misle, smatraju i o cekuju od necega, vec nesto u cemu aktivno ucestvujes i utices na ishode.

Cuj vic, OK brak 15 god i od jednom prsla prica...
pa logicno da nije bio ok

Isti ti ***** ziveo solo il tamo il vamo i ovako i onako ako ti je zena degenerik sa njom ne moze nista da se radi.. vazi i obrnuto
Бар знаш да је дегенерик сама по себи, овако кад ти се ту петља фамилија, зна човек да падне у конфузију, утицај туђег мишљења и свашта нешто.

Sta bulaznis ?
Sta baljezgas ?
eeee-jpg.1784505

Ovo je tolika budalastina da moram opet da citiram..

Mozes da znas kakav je neko covek, zapravo ne da mozes nego je nemoguce da ne znas ako si normalna zrela individua sposobna da opaza i dekodira realnost u kojoj se nalazi..

Majmuni ozene qrvetinu pa se posle lupaju po glavi, pa nije ona postala takva, ona je bila takva ili je u najmanju ruku davala znake da je takva samo ceka sredinu i prilike da ispolji to

Pazi budalastinu.. dobra fina zena odgovorna majka i supruga brizna i posvecena postala qrvetina koja se kara sa svima :D

Ako si osoba koja ima integritet kako neko moze da ti se petlja ?
I kakve su to familije koje razaraju veze i brakove ? Nrzm, konstantno se provlace neke familije i njene i njegove keve i slicno?

Ako je neko debil da zeni ribu koja je toliko nezavisna da mora da pita kevu za odobrenja i instrukcije za sve u zivotu onda i treba da mu se mesaju i da mu useru zivot.
Добро је Џоне Рамбо, нисам те препознао. Ценим да две рибе ниси имао у животу, а дошао си на распалу крстарицу да просипаш памет.

Мрзе, мрзе, причају најгоре бљувотине о таквим мушкарцима. То је вероватно нека љубомора према свекрви. Мрзе када се уопште и не зна да ли је мушкарац слабић или није, за жене сваки мушкарац који је близак са својом мајком је слабић.

Na kakve li ti žene nailaziš....ili samo troluješ? :)

Ja ne vidim sta je problem da sutnes nekoga od sebe onog momenta kada taj neko svojim ponasanjem pokaze da nije vredan tvog prisustva, zalaganja i podrske ?

Vrlo bitna stvar koju ljudi gube iz vida je ta da brak nije to sto oni misle, smatraju i o cekuju od necega, vec nesto u cemu aktivno ucestvujes i utices na ishode.

Cuj vic, OK brak 15 god i od jednom prsla prica...
pa logicno da nije bio ok
Ništa ne može odjednom. Ali ako ti pružiš ženi i više nego joj je potrebno, znači da je nevaspitana.

Приметио сам да жене толико мрзе мушкарце који су блиски са својом мајком да је та мржња као на нивоу неке патологије. О чему се ту ради?
U jbt mnogo teška rec mrze.
Ja to gledam vise kao zavidnost, ljubomora sto one nisu u centru pažnje.pricam o ozbiljnim vezama i brakovima mada se u dosta slučaja uklapaju u razmišljanjima.
Ne kaze se za djabe
"Daj Bože ono sto ti zena misli a ne daj Bože ono sto majka misli"

Zamislimo da je neko u vezi sa ženom koja se u svemu dogovara sa svojim tatom a ne sa vama i da vi živite sa njenim tatom koji je na prvom mestu u životu vaše supruge. Pokušajte da živite tako dva dana pa javite utiske.

Za tu ženu biste mislili da je bolesnica a o tastu ne biste imali baš lepo mišljenje.
Sa ocem mozda ne, ali sa majkom sigurno da. Ili hoces da kazes da nijedna zena nije u kontaktu sa svojom majkom, koja je savetuje i usmerava njeno ponasanje, cak i dok je u braku?

Greška.
Vrlo je važno kako se ophodi prema svojoj majci, kako komuniciraju, da li je voli.

Jer ako je prema njoj grub i hladan takav će biti i prema meni. Muškarac sa lošim odnosom sa majkom će taj loš odnos najčeće isprojektovati i na vezu sa mnom

Tu je druga stvar u pitanju. Kaže u sv pismu : i ostaviće čovek oca svoga i mater i prilepiće se ženi svojoj i biće dvoje jedno telo".

Ukoliko ne ume da se odlepi i ukoliko mu majka ostane bliža od žene/devojke, onda će se žena osećati neadekvatno, sasvim opravdano. Ni vi ne viste voleli da imate ženu koja više sluša i poštuje oca ili majku nego vas.
.

Back