Mamac

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Mi muskraci smo krivi zasto nas zene gledaju kroz kesh, jer mi im to stalno nudimo da bi ih pridobili.

E sad ali mene, zanima druga stvar, da li se nekad neka riba upecala na mamac koji joj ne odgovara?

I da li je ovo savrseno uklapanje?

zbog ginisove knjige rekorda.
resio decko da jednu te istu stvar kaze u rekordnom broju tema i tako postane ginisov zabelezeni rekorder.
sinnketa za moderatora.

Sinnke, ti se trudis da pitanje postavis na sto nejasniji nacin, bas ga od srca zakomplikujes!

Nije komplikovano. Kaze se da smo mi muski krivi za to sto nas zene deru za kesh, pa se pitam zasto je to tako postavljeno od strane muskaraca i zasto ta prica prolazi? Da zene ne mozes pridobiti keshom verovatno ni muski ne bi na taj nacin zene lovili., ili krivo mislim:confused:

Verovatno bi ih lovili brojem procitanih knjiga, kolekcijom egzoticnih buba...

Ne koristi se isti mamac za svaku ribu, to valjda znaš.

I to je tacno.
Dugo sam razmisljao sta zene zele, odnosno vole.
Dosao sam do zakljucka da zene vole moć. :lol:
Moc moze da bude svakojaka, na primer fizicka, financijska, govorna, drustvena itd.
Neke zene vole jednu vrstu moci, neke drugu, a neke kombinacije. :lol:

Nije komplikovano. Kaze se da smo mi muski krivi za to sto nas zene deru za kesh, pa se pitam zasto je to tako postavljeno od strane muskaraca i zasto ta prica prolazi? Da zene ne mozes pridobiti keshom verovatno ni muski ne bi na taj nacin zene lovili., ili krivo mislim:confused:

Ima istine u ovome!
Dok nisam dosla na forum, nisam ni razmisljala o ovom, nije me zanimalo, tek sada vidim koliko ste optereceni pitanjem novca.

Moje vidjenje je sledece:
Kada, kao djecak, pocnes izlaziti u grad, otac ti zavjerenicki pridje i u dzep gurne malenu svoticu novca, da ti se nadje, da drugaricu izvedes na sok!
Znaci, sve pocinje tada, kao djecu nas tome uce.
Djecaci se lome oko tebe, kupuju ti sok na velikom odmoru, zovu u bioskop............
Ako mame razmaze svoje princeze, one ce se navici na to, tako ce i od muskarca zahtijevati!
Sve to pocinje od porodice, zdravog i normalnog odgoja!
Drustvo se, nekako, izoblicilo, postalo divlje bez pravih vrijednosti da se cijene!

Malo sam se zanijela, ako ovako nastavim do poente nikada necu stici. Odoh da odmorim glavu.

Pa mene bi pre ulovio brojem pročitanih knjiga nego novcem. Ja ne volim muškarce koji nemaju novaca i kukaju zbog toga. Ne volim ni žene takve. Nema novca, pa dobor, zaradićemo, nekako ćemo se snaći. Šta bih radila sa nekim u divnom retoranu ili klubu ako nemamo o čemu da razgovaramo? Meni je posle fizičke privlačnosti najbitnije da imamo o čemu da razgovaramo, a tek onda dolaze ostale stvari na tapet. I verujem da nisam jedina koja tako misli i radi. I tako je bilo oduvek.
E sad, ti si na jednoj temi kazao kako žena osim dobre guze nema ništa zabavno, kako bi umro od dosade sa njom. Pa to govori kakve tražiš i ako takve, isprazne, tražiš onda moraš imati novca. Ili ona. Jedino tako i seksom možete da se dobro provedete.
A ja pamtim super provode sa tipovima u situacijama kada novac nije imao nikakvog značaja.

Pa mene bi pre ulovio brojem pročitanih knjiga nego novcem. Ja ne volim muškarce koji nemaju novaca i kukaju zbog toga. Ne volim ni žene takve. Nema novca, pa dobor, zaradićemo, nekako ćemo se snaći. Šta bih radila sa nekim u divnom retoranu ili klubu ako nemamo o čemu da razgovaramo? Meni je posle fizičke privlačnosti najbitnije da imamo o čemu da razgovaramo, a tek onda dolaze ostale stvari na tapet. I verujem da nisam jedina koja tako misli i radi. I tako je bilo oduvek.
E sad, ti si na jednoj temi kazao kako žena osim dobre guze nema ništa zabavno, kako bi umro od dosade sa njom. Pa to govori kakve tražiš i ako takve, isprazne, tražiš onda moraš imati novca. Ili ona. Jedino tako i seksom možete da se dobro provedete.
A ja pamtim super provode sa tipovima u situacijama kada novac nije imao nikakvog značaja.

Dopada mi se tvoj stav, meni misli u haosu, pa ne mogoh da se izrazim.
Ali sustina je da sebi slicnog trazis!

Meni nije jasno do kad cemo se prepucavati oko gluposti?

Zasto jednostavno sve zene ne kazu, da volimo kesh i to je jedino sto nam se svidja na muskarcu i da resimo taj problem.

I kad ja god uletim sa komentarom da zene naprave "to i to" tipu jer nema vise kesha, da me svi podrzavaju i da se niko ne ljuti na to.

Debilno je vise kontrirati necemu sto je ocigledno.

Back