Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinnke, ti se trudis da pitanje postavis na sto nejasniji nacin, bas ga od srca zakomplikujes!
Ne koristi se isti mamac za svaku ribu, to valjda znaš.
Mi muskraci smo krivi zasto nas zene gledaju kroz kesh, jer mi im to stalno nudimo da bi ih pridobili.
Nije komplikovano. Kaze se da smo mi muski krivi za to sto nas zene deru za kesh, pa se pitam zasto je to tako postavljeno od strane muskaraca i zasto ta prica prolazi? Da zene ne mozes pridobiti keshom verovatno ni muski ne bi na taj nacin zene lovili., ili krivo mislim
Verovatno bi ih lovili brojem procitanih knjiga, kolekcijom egzoticnih buba...
Nije komplikovano. Kaze se da smo mi muski krivi za to sto nas zene deru za kesh, pa se pitam zasto je to tako postavljeno od strane muskaraca i zasto ta prica prolazi? Da zene ne mozes pridobiti keshom verovatno ni muski ne bi na taj nacin zene lovili., ili krivo mislim
Verovatno bi ih lovili brojem procitanih knjiga, kolekcijom egzoticnih buba...
Pa mene bi pre ulovio brojem pročitanih knjiga nego novcem. Ja ne volim muškarce koji nemaju novaca i kukaju zbog toga. Ne volim ni žene takve. Nema novca, pa dobor, zaradićemo, nekako ćemo se snaći. Šta bih radila sa nekim u divnom retoranu ili klubu ako nemamo o čemu da razgovaramo? Meni je posle fizičke privlačnosti najbitnije da imamo o čemu da razgovaramo, a tek onda dolaze ostale stvari na tapet. I verujem da nisam jedina koja tako misli i radi. I tako je bilo oduvek.
E sad, ti si na jednoj temi kazao kako žena osim dobre guze nema ništa zabavno, kako bi umro od dosade sa njom. Pa to govori kakve tražiš i ako takve, isprazne, tražiš onda moraš imati novca. Ili ona. Jedino tako i seksom možete da se dobro provedete.
A ja pamtim super provode sa tipovima u situacijama kada novac nije imao nikakvog značaja.
Najbolje kad izadju..da ga pita koliko je knjiga procitao..odnosno ona ce to iskusno provaliti po njegovom ponasanju.![]()
Znas li ti, nekada, iznijeti svoj stav, mozda dozivljaj sa jednom takvom zenom? Nego samo miniras!
Sa zenom kojoj se sve svodi na recenice iz lepote i zdravlja..a nista nije prozivela..ne hvala.
@ georgejune
Zasto se prsis toliko, i hvatas za taj kes, ako vec nemas posla sa takvim?
Malo si kontradiktoran!
Ja ne kapiram zasto se ti osecas prozvanom..citaj knjige i ..
Najbolje kad izadju..da ga pita koliko je knjiga procitao..
mudre zene to pitanje ni ne postavljaju. zna se da muskarci ne citaju knjige.