MAMA

мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама,мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама, мама!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

:eek: http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/78967/Savet-Evrope-zabranjuje-rec-mama :dash: :dontunderstand:

jutros mi je komsija procitao ovaj nalov u novinama i ceo dan sam ovu "radosnu vest" pricala svima koje sam susrela...imam samo jedan komentar na ovo....bolesni umovi hitno kod psihijatra...sta li nas jos ceka...cudilo

jutros mi je komsija procitao ovaj nalov u novinama i ceo dan sam ovu "radosnu vest" pricala svima koje sam susrela...imam samo jedan komentar na ovo....bolesni umovi hitno kod psihijatra...sta li nas jos ceka...cudilo

‚‚Evropa zabranjuje reč mama‚‚
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/78967/Savet-Evrope-zabranjuje-rec-mama

Zaista je čudno da se g-dja Doris Štump oseća ponižena materinstvom.
Mislim da se treba boriti za tu reč M A M A, majka,
mati... na svim jezicima i zaštiti je
od onih koji je žele otrgnuti od svih nas...
Verovatno će ukinuti i reč otac!?! Po evropskom predlogu, zar vam se ne čini da je Evropa posrnula?...:zcepanje:

Jedna od hiljade pesama posvećena majci

Moja majka

Tu je i moja majka
Radmila, bivša vila,

Motri me iz prikrajka
i sklapa umorna krila.

Tiha, tužna i stara,
redja rublje po plotu

I s cvećem razgovara
o kući, o životu...
Dobrica Erić

Сунце, :) ти си паметнија, благо нама , од тета и чика из еУропе .Они, душо, колективно користе један мозак, а ти једина располажеш својим.:heart:

Мама, мама,( ја сам дупла мама:D)

Back