Mama

Ja nikad nisam sedela i cutala ali nikad me nisu tukli, ni sestru. Mada kad razmislim ponekad su i trebali :lol:

Isto. Prosto mi je trebalo usmeravanje, al toga nije bilo :lol:

- - - - - - - - - -

Ni mene nisu tukli. Mama me je opalila samo jednom, mislim da sam bila 7. razred kada sam nesto zabrljala a ona mi rekla da sam majmun :lol: na sta sam joj uzvratila da majmun moze da nastane samo od dva majmuna :lol:

:rotf:

Ja sam mami rekla da su oboje losi roditelji bili, al to kad sam.odrasla, pa je ona plakal.

Zene molim savet :) Problem sa mama kontrola ili samo briga?
Od rodjenja sam mrsavica i moji roditeljibake deke su sve i svasta radili, vodali mene svuda mrcvarili da se malo ugojim po njihovom misljenju sam mnogo mrsava a svi kazu da ne treba da se gojim mozda koji kg.
E sad zivimo u ino ali u ralicitim drzavama, to ne sprecava moju mamu da me svaki cas zivka da vidi da li sam jela bla, bla :roll:

Drugo oko odece, ona je uvek doterana frizurice blaga sminka tako su bile i moje bake, kad me vidi na cam u farmerice, trenerice, patike ona samo prevrce ocima :roll: u drugo se ne mesa postuje moje izbore samo me sa ovo mnogo gnjavi :confused:
Sta da radi?

Da dodam nisam klinkica i izvinjavam se na greskama srpski mi ide traljavo

Исто као и моја кева:) И ја сам мршавица и пролазила сличну тортуру, било је и свађа, љутње, ината.Сад кад имам децу капирам колика је родитељска брига.Имам ситуацију да ми муж каже иста си као твоја мама, кад превише смарам децу:mrgreen: Што се тиче одеће, нека прича ти фурај свој фазон

Back