Mama zna najbolje. Njegova, naravno.

mama

• Mama praktično ne postoji, čuju se retko, nisu bliski, ali nisu ni posvađani

• Mama je dadilja koja kuva i pegla svome sinu, pa što ne bi i meni

• Blizak je i brižan prema mami i ona je skoro svakodnevno pristuna

• Mama je u Kanada mlati pare, i čuju se jednom mesečno, Skypom

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ono, da, izgleda da je ok kada keve vrse mnogo veci uticaj na cerke. Kao, to nije bolest, nego je bolest samo kada sin ne sme nista da kaze kevi.:lol:

Pa ti briljiraš danas.
Jes vala - boles` je boles`. Ja nisam hteo da dejtujem sa jednom ( a fe-no-me-nalno je izgledala, 19 god a ja 26 ) jer je stalno bila sa kevom i delovala uvrnuto bliska sa njom.
Nije mi delovala kao individua, nego kao da će njena keva stalno da lebdi tu negde oko nas. Nije mi žao što sam iskulirao najbolju ribu u životu, žao mi je što nije bila normalna.

I bio sam u pravu. Posle se udala za tipa a on zbrisao u rekordnom roku jer ova nije mogla da se odlepi od mamice.

Nije on za tebe ćero, zaslužuješ boljeg!
Suzana Milošević

1zdw7yh.jpg

Kako odrastanje u "ženskom krugu" utiče na samopouzdanje žena i njihov odabir partnera? Stabilnoj osobi će dobro doći savet da još jednom razmisli, ali ako "slepo" sluša onda tu postoji ozbiljan problem

Bio sam lud za Ivanom i trebalo mi je šest meseci da skupim hrabrosti da joj priđem. Znali smo se iz viđenja, ali sam nakon prvog razgovora shvatio da imamo dosta toga zajedničkog. Bili smo zajedno nedelju dana, smejali se, šetali, dopisivali se... A onda nisam dobio odgovor na poruku. Odbijala je sve moje pozive i nisam mogao da shvatim šta se dešava.

Posle tri dana sam dobio poruku da nismo jedno za drugo i da raskida sa mnom. Posle nekoliko dana obilaženja oko njenog stana uspeo sam da je sretnem samu. Tražio sam da mi objasni šta se desilo. A ona mi je jednostavno odgovorila: "Sonja kaže da nisi za mene." Okrenula se i otišla. Sonja je njena najbolja drugarica - objašnjava Stefan Vasić za "Život plus".

Nije redak slučaj da devojke ili žene donose ovakve odluke po savetu svojih prijateljica, majki ili drugih ženskih osoba kojima veruju. Psihološka istraživanja pokazuju da su dame osetljivije na komentare drugih pripadnica lepšeg pola nego na one koje im upute muževi, momci, braća. Ipak, postavlja se pitanje zašto je to tako i otkud tolika potreba za konformiranjem? Psiholog Milena Vujović smatra da su žene podložnije uticaju sredine nego muškarci usled bioloških, ali i kulturoloških razlika.

ouwrhw.jpg

SUJETA I LjUBOMORA
Ukoliko ipak odlučite da poslušate svoj "ženski krug“ uvek uzmite u obzir i to da nekada njihovi saveti ne moraju biti samo podstaknuti ženskom solidarnošću, već i sujetom, ljubomorom. Pitanje je koliko će te dame paziti na ponašanje i biti moralne prema sebi i drugima.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.303.html:497451-Nije-on-za-tebe-zasluzujes-boljeg

"Sa druge strane, imamo fino vaspitane ortake
koji ne vole nikog drugog osim mame.
Jer, mama zna da kuva i mami nije problem
da usisa, da opere, da ispegla za orden.
Al' ne shvata da od njega pravi degenerika...
on ima smisao za posao i sumu na računu
koja je velika... al' ništa to ne vredi,
kada je keva rodila sina Edipa... *******."

Zaključujete li nešto o muškarcu na osnovu njegovog odnosa sa/prema majci i koji je po vama najpovoljniji status tu, tj. onaj koji najbolje govori o muškarcu?
(anketa)
Čini mi se da se odnos prema roditeljima bolje da uporediti sa budućim odnosom prema djeci, nego prema ženi.
Koliko mi se ne dopada muškarac koji se drži mamine suknje, toliko ni onaj koji odbaci roditelje.
Ne bih se u njih pouzdala.

sirote mame vecito ih bre rastezete po temama, aman manite se vise :lol: koja je ovo tema po redu o mama ove nedelje...
nista od tih mudroseranja ne vredi, mozete da pratite koliko god ocete nametnutih populistickih fora "ako ovo onda ono" pu pike ne vazi....
za svako zasto postoji zato i tu je cela "mudrost"
mislim tema je ajde da otkrijemo toplu vodu :lol:
nigde ne pise da ce ako postuje mamu postovati vas, da ako ne voli mamu da nece ni vas...sve ima svoje
ste se uvatili edipovog kompleksa pa samo pljuste dijagnoze :roll: sta idete u krajnosti, naravno da sa pravim edipovcem ni ne treba da se bakcete, mislim rupa na saksiji :roll:

nego jel ima neki fensi naziv za zensku decu vezanu preterano za majke?

Метло, је л то материна маза? Не знам, код нас општа љубав, више су неке моје девојке волели моји родитељи од мене самог, ал ја сам врло мало њих представљао као девојке, више као прве пратиље лол...као, вежбамо латински и математику лол Да, па јесте, то мени увек било померено присвајање неког тамо, што каже моја тетка за мог течу кад га ја хвалим и грдим је да не виче на човека, шта ти њега браниш, шта имаш ти са њим, шта је теби ОН? А човека знам цео живот :lol:

Метло, је л то материна маза? Не знам, код нас општа љубав, више су неке моје девојке волели моји родитељи од мене самог, ал ја сам врло мало њих представљао као девојке, више као прве пратиље лол...као, вежбамо латински и математику лол Да, па јесте, то мени увек било померено присвајање неког тамо, што каже моја тетка за мог течу кад га ја хвалим и грдим је да не виче на човека, шта ти њега браниш, шта имаш ти са њим, шта је теби ОН? А човека знам цео живот :lol:

:think: moguce :lol:

pa pljuste edipoci i elektre, al de su one razmazene devojcice kojima mama i u 30 servira dorucak :zcepanje:

Back