Mama zna najbolje. Njegova, naravno.

mama

• Mama praktično ne postoji, čuju se retko, nisu bliski, ali nisu ni posvađani

• Mama je dadilja koja kuva i pegla svome sinu, pa što ne bi i meni

• Blizak je i brižan prema mami i ona je skoro svakodnevno pristuna

• Mama je u Kanada mlati pare, i čuju se jednom mesečno, Skypom

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Edipovci se prepoznaju...

najcesce su jedinci, i nisu se nikad odvajali od mamice.....

...i za njih je mama = kraljica majka :D a vi dvorske dame se samo nadajte ali tron je samo za jednu kraljicu-mamicu :p

Btw, onaj lik iz NS što je ubio devojku je klasičan primer mamine p3de. Em ga odgajila da bude samoživi egomanijak em je njega na suđenju za monstruozno ubistvo devojke, zanimalo samo kako mu mamica. Vidiš, on nije "izvršio atentat na kraljicu" ali je zato masakrirao dvorsku damu..

Poslednja izmena:
majka je prvo zenska osoba u zivotu vaseg momka/muza, ona je u stvari ta cuvena Lilith protiv koje se Eva sav svoj vek bori(ili ne bori).

- - - - - - - - - -

netacno...
Edipovci nastaju uz dominantne majke....dominantne u vaspitavanju, uopste ne moraju biti vidno domino.
Plus pogodan psiho materijal za to...
Dva sina, ista majka, dve razlicite licnosti....i toga ima.

tako je

:lol:

Dobro me citas.... imala sa jednog frajera edipovca.

Dobro kad je bio jedan. Ali da, nanjušio sam te :p
Ja sam to umeo da prepoznam ( obrnut slučaj, kad je devojka bolesno vezana za majku ) još kao klinac sa 20 god. Spasilo me u jednoj prilici

Svi su mi govorili da je edipovac, meni to nije smetalo sto ga mama zove po 3 puta na dan.

Ne znam da li bi mi zasmetalo kasnije :hahaha:
Ma ne bi, vidiš da te ionako boli uvo za sve :mrgreen:

Tačno...ja znam najbolje ko je najvaznija osoba u zivotu mog sina:manikir:

Ako ima više od 7-8 god a još te nije o`ladio, zahebala si stvar.
U početku su majke važnije ali kako dečak raste, postaju mu važniji muški uzori i radije sa njima provodi vreme, kopira, uči itd.

Samo jednog znam da je obožavao mamicu i kasnije u pubertetu, išao je u osnovnu sa nama...danas je derpe. Iznenađujuće baš..

Poslednja izmena:
Ako ima više od 7-8 god a još te nije o`ladio, zahebala si stvar.
U početku su majke važnije ali kako dečak raste, postaju mu važniji muški uzori i radije sa njima provodi vreme, kopira, uči itd.

Samo jednog znam da je obožavao mamicu i kasnije u pubertetu, išao je u osnovnu sa nama...danas je derpe. Iznenađujuće baš..
voli me:heart: i nije vezan za mene nimalo:lol:

71Asf94.gif

id0brisubiliujaslama?

Zaključujete li nešto o muškarcu na osnovu njegovog odnosa sa/prema majci i koji je po vama najpovoljniji status tu, tj. onaj koji najbolje govori o muškarcu?
(anketa)

Dok je u granici normale, odgovara mi.

Da li se cuju svaki drugi dan ili svaki peti, svejedno mi dodje, ali ako za sve mora da pita mamu, batali...ne simpatisem ni neko preveliko igranje po jajima, te mama voli ovo da jede, te ovo da joj se kupi, mami se ugadja najvise na svetu...ona je rodila princa...pa? i moja mama je rodila princezu, big deal.
Cim mi nesto nije razumno, vadim se iz toga. Volim dostojanstvene zene, one koje se ne mesaju sa decom...iako imamo po tri banke, za njih smo deca jer majke mogu da nam budu.

Poslednja izmena:
Nema bas preterane sustinske razlike izmedju te preterano-bolesne vezanosti muskarca za zenskog roditelja, i preterane vezanosti za muskog. Isto vazi i za zenu. Kada ti je neko drugi najblizi u zivotu osim partnera, i ne treba da se zenis/udajes ili ulazis u ozbiljnu vezu. Zajebi ti to.

Back