- Poruka
- 6.173
Zaključujete li nešto o muškarcu na osnovu njegovog odnosa sa/prema majci i koji je po vama najpovoljniji status tu, tj. onaj koji najbolje govori o muškarcu?
(anketa)
(anketa)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaključujete li nešto o muškarcu na osnovu njegovog odnosa sa/prema majci i koji je po vama najpovoljniji status tu, tj. onaj koji najbolje govori o muškarcu?
(anketa)
To to to, kako se odnosi prema majci, tako ce se odnositi i prema zeni.
ili ono " Ako muskarac tretira zenu kao princezu, znaci da ga je odgajila kraljica"![]()
Auh, koliki promašaj. S takvom filozofijom si u velikoj opasnosti od pogrešnog izbora. Garant ćeš pokupiti nekog Edipovca ( ili napraviti jednog ).
Edipovci se prepoznaju...
najcesce su jedinci, i nisu se nikad odvajali od mamice.....
...i za njih je mama = kraljica majkaa vi dvorske dame se samo nadajte ali tron je samo za jednu kraljicu
![]()
To to to, kako se odnosi prema majci, tako ce se odnositi i prema zeni.
ili ono " Ako muskarac tretira zenu kao princezu, znaci da ga je odgajila kraljica"![]()
netacno...Edipovci se prepoznaju...
najcesce su jedinci, i nisu se nikad odvajali od mamice.....
netacno...
Edipovci nastaju uz dominantne majke....dominantne u vaspitavanju, uopste ne moraju biti vidno domino.
Plus pogodan psiho materijal za to...
Dva sina, ista majka, dve razlicite licnosti....i toga ima.
Dobro me citas.... imala sa jednog frajera edipovca.
Ma ne bi, vidiš da te ionako boli uvo za sveSvi su mi govorili da je edipovac, meni to nije smetalo sto ga mama zove po 3 puta na dan.
Ne znam da li bi mi zasmetalo kasnije![]()
more mosh vi da prichate shta ocete...babe su najbolje za chuvanje dece
more mosh vi da prichate shta ocete...babe su najbolje za chuvanje dece
Eventualno dok su roditelji na poslu, ali one kombinacije kad pošalju dete kod babe u drugo mesto - to je za zatvor.
a kada usele babu...chitaj tashtu...to je...zlo![]()
Uh. bolje neka tašti kupe Yuga...da im ne visi u kući , a možda i sleti negde![]()
Tačno...ja znam najbolje ko je najvaznija osoba u zivotu mog sina![]()
voli meAko ima više od 7-8 god a još te nije o`ladio, zahebala si stvar.
U početku su majke važnije ali kako dečak raste, postaju mu važniji muški uzori i radije sa njima provodi vreme, kopira, uči itd.
Samo jednog znam da je obožavao mamicu i kasnije u pubertetu, išao je u osnovnu sa nama...danas je derpe. Iznenađujuće baš..
Eventualno dok su roditelji na poslu, ali one kombinacije kad pošalju dete kod babe u drugo mesto - to je za zatvor.
(anketa)