Mama... pa zašto...?

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Крива мајка што није научила сина да ћути и једе све шта му се понуди: )
Ваљда је ок да момку/дјевојци смијеш рећи макар какве палачинке више волиш, или ајд бар на шта си навикао.

...ili je kriva mama sto ga nije naucila da malo vise CIJENI tudji trud (: ...

Brate sa sela daj reci koja je. Kaži ako možemo nekako da pomognemo.
Ako oćeš mogu malo da je hejtujem onda ti dođi pa me napuši onda ću ja kažem rispekt brate nadforumašio si me maksimalno onda će ti ona dodže na pepe u fazonu jesi video onog budalu majke ti šta on umišlja onda ćeš ti da kažeš ma stipu tarda jak je samo na rečima a kad oseti tvrdo vuna bato ako te opet bude diro samo reci imam ja lek za take nego daj da pričamo o nama jel ti ono beše nisi udata. Posle će sve da teče kao voda paz kad ti kažem.

Važi brate, hoću brate, stvarno si brat, brate.
U pitanju je Lexa, ja sam ludo u nju zaljubljen, ne mogu da spavam, da jedem i hebem :(
Budim se noću, a nisam ni pijan, ni lud.
Predlagao sam joj da zajedno posijamo bašticu, da ranimo koje svinče, prikupimo koji suvarak po šumi, i da nas Bog vesli...
Ali, ta nevrnica nije htela, nije htela, moju bašticu, ni šumu moga djeda, nije hteeeeeelaaaa, nije hteeeelaaa :rida:

U pitanju je Lexa, ja sam ludo u nju zaljubljen, ne mogu da spavam, da jedem i hebem :(
Predlagao sam joj da zajedno posijamo bašticu, da ranimo koje svinče, prikupimo koji suvarak po šumi, i da nas Bog vesli...
Ali, ta nevrnica nije htela, nije htela, moju bašticu, ni šumu moga djeda, nije hteeeeeelaaaa, nije hteeeelaaa :rida:
a svinjce je garant uzela:ljutko:

и тако, нек се зна,
смотане, тзв фалусне палачинке су за жене
пожељно је да капље, и то бели еурокрем

а за мушкарце су троугласте, тзв сукњасте палачинке, нарочито да је у њима један плазма кекс :cool:

и тако, нек се зна,

а за мушкарце су троугласте, тзв сукњасте палачинке, нарочито да је у њима један плазма кекс :cool:
sve sam razumela,al taj plazma keks nikako:(

:aha: univerzalna ljubavna tema....

Druže, čak ti ni ja ne mogu pomoći u ovom slučaju.
Svako dobro.

Domognem se danas svog prozora i lepo zasednem na njega. Obično tada nisam raspoložen za komunikaciju, želim samo svoju porciju nikotina i da blejim u neku tačku.
Odjedanput začuh iza ledja: pravila sam sinoć palačinke.
Moja nova koleginica, tek je mesec dana tu, fina i vredna devojka. Morao sam da se okrenem, uputih joj pogled koji je značio, i?
Pa uspele su, nisu zagorele, nisu bile ni previše tanke, ni previše debele... Skoro pa savršene, hvalila se...
Baš lepo, šta drugo da kažem. Želeo sam da opet odlutam kroz prozor...
Ali...
Okretoh se...
Ali dečku se nisu svidele, sklonila je onaj sretan izraz lica...
Zašto, pobogu?
Pa, bilo je previše fila... odgovorila je tužno...
Kakav kreten, prvo mi je to prošlo kroz glavu... a onda se setih...
Njegova mama maže sigurno tanje... konstatovah već veselo... :D
Videh da se osmeh vraća na njeno lice, nastavila je: da, i nije mu se svidelo što su bile urolnane, njegova mama uvek pravi trouglove...
Pri tome je napravila facu koja je ličila na ovog smajlića :eek:
Nisam mogao da se suzdržim od smeha niti bilo šta pametno da je posavetujem... :lol:

To ti je tako... zaključih, a onda nas je posao odvukao dalje...

Pitanje za mame je u naslovu... :)
Ostali nek kuckaju šta god požele... :lol:

Savet. Pravite zajedno palacinke.

и тако, нек се зна,

:eek:

Sunce ti žarko, sve si uklavirila kako treba ...

Bratori da mene pitaš ja bih je sa razumevanjem, gledajući je direkno u oči, pomazio po obrazu, a onda bih je bez reči presamitio preko tog pendžera i zadigavši joj belu kratku uniformu snažno i divlje kao da sutra ne postoji uronio u vrelinu nutrine uz nemi jecaj poluotvorenih usta i sklopljenih očiju dok mala bela dojka izviruje iz otkopčanog mantila, a napolju mirišu lipe i jutarnji pregaoci poput vrednih mrava užurbano idu na posao ne sluteć da se nad njihovim glavama u tom trenutku plodi mikrokosmos.

Brate sve se namestilo, a ti propuštaš priliku. Nemoj to da radiš vako te molim.

...bratori, :D
pa valjda znaš da ne propuštam prilike... a ni neprilike...
šteta što tema nije na ljisu pa da pričamo onako kako treba... zanimljivih detalja uvek ima, a mogao bih i da ilustrujem... :lol:
...i još iz nekih starih razloga, nažalost, ne mogu ti drugačije odgovoriti... :cry:

Ако као мама треба да одговорим - моја деца су навикла да једу све што је укусно, а палачинке пеку сами.
Мама је добра куварица, али бака кува сјајно, тата исто... и пошто су целог живота имали прилику да гледају како је неважно ко у кући кува ручак, не праве питање..

nemam problem s tim
oni izazivaju, a ja spremam sta znam
a kad ne stignem da spremam, sprema muz
na kraju krajeva, postoji i restoran, i rostilj nam je tu pred nosom, pa nek si kupe
bas velika buka

jedino moja zaova pravi od rucka halabuku kao da je u pitanju otkrice nove planete

Drugaricina mama je nama dvema pricala pricu o njenom kuvanju i kako
je njen muz u pocetku odmahivao glavom - nije kao mamino. Posle par
meseci su otisli u posetu kod njegovih i kad su se vracali kuci
on ce ti njoj sav bitan - ne znam sta je sa mamom, ne kuva vise
kao pre...:lol:

Stvar je u navici na ukuse.

Domognem se danas svog prozora i lepo zasednem na njega. Obično tada nisam raspoložen za komunikaciju, želim samo svoju porciju nikotina i da blejim u neku tačku.
Odjedanput začuh iza ledja: pravila sam sinoć palačinke.
Moja nova koleginica, tek je mesec dana tu, fina i vredna devojka. Morao sam da se okrenem, uputih joj pogled koji je značio, i?
Pa uspele su, nisu zagorele, nisu bile ni previše tanke, ni previše debele... Skoro pa savršene, hvalila se...
Baš lepo, šta drugo da kažem. Želeo sam da opet odlutam kroz prozor...
Ali...
Okretoh se...
Ali dečku se nisu svidele, sklonila je onaj sretan izraz lica...
Zašto, pobogu?
Pa, bilo je previše fila... odgovorila je tužno...
Kakav kreten, prvo mi je to prošlo kroz glavu... a onda se setih...
Njegova mama maže sigurno tanje... konstatovah već veselo... :D
Videh da se osmeh vraća na njeno lice, nastavila je: da, i nije mu se svidelo što su bile urolnane, njegova mama uvek pravi trouglove...
Pri tome je napravila facu koja je ličila na ovog smajlića :eek:
Nisam mogao da se suzdržim od smeha niti bilo šta pametno da je posavetujem... :lol:

To ti je tako... zaključih, a onda nas je posao odvukao dalje...

Pitanje za mame je u naslovu... :)
Ostali nek kuckaju šta god požele... :lol:

Ne svidjau mu se jer nisu trouglaste već urolane????

Kakav džiber. Ja mu više nikad ništa ne bih spremila. Idi kod mame dečko!

Back