aktualizujem ovu temu ne zato što sam dokon i ne znam šta bi sam sa sobom, neg zato što je svako od nas sigurno bio u vakoj situaciji a nemamo jasno razrađenu strategiju šta se u takoj situaciji radi i kako izbeći zamke koje pred nas život postavlja u liku takozvanih majki i ćerki.

to je jedno veliko zlo koje razjeda ovo društvo i od mladih momaka pravi olupine, kako duševne tako i fizičke

vidim da je pomenuta pojava jako rasprostranjena, da kažem na forumu, to da nji dve rade u dujetu. oću da kažem nije na forumu rasprostranjena, neg sam ovde mogo da zaključim da je pojava učestala

svima nam se take stvari svakodnevno dešavaju, al ćutimo. dokle, pitam ja vas?!
Situacija: Mamica 45 otprilike. Fazon "Ja ne mogu da izdrzim bez pusenja. A sto mi je on rekao da imam lepe debele usne." I sve u tom "Ja se dajem svakom bez pardona" - fazonu...
Naravno kao kulturno je iskulirate....
Kad za par dana eto ti je njena 19-to godisnja cerkica... Dovela je mamica da se upozna... Opet otvoreno nabacivanje... Prica o "kresanju"... Mamica je gura... a i ona sama nije mutava...
Procena: Za kres prolazi, za nesto ozbiljnije ni u ludilu...
Pitanje: Da li bi je vi kresnuli?
Rekapitulacija: Razumljivo da svaka mama zeli najbolje za svoje dete, ali da li to podrazumeva da i mamica hoce samo da to bude kres? Ili je tu mozda neka smisljenija prica "udomljavanja" cerke, sto je opet cudno jel je razlika u godinama ipak prilicna... Inace mamica je poslovni partner i moze prilicnu zbrcju da mi napravi ako razglasi da sam joj ja cerku jel... Sta hoce mamica?
petre pane ja sam siguran da ona, znači ova starija, oće da te, kako da kažem, ebe.

i to na taki perfidan i nizak način da nemam reči.

ta niskost se ne ogleda u tom što potura svoju ćer jedinicu, neg u tom što oće tebe da prevari

neće njenoj šćeri biti loše s tobom. zna matora šta radi.

neg je ona smislila da ti se na taj način približi sa tim svojim odvratnim debelim usnama za pušenje
evo zamišljam sad tu sliku i sav sam se zgrozio.
provalila je da si ti tvrd oraj pa je smislila drugu taktiku da ti se uvali međ noge
nema šta drugo da bude, to je to.

ne daj se večiti dečače.
ja je na bi kresno. ni nju ni ovu malu, samo da znaš.