RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.564
i naravno, informer ******i prvi objavljuje detalje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se desilo?Tužna vest.
Dete žrtva saobraćalnog udesa.
Muka mi je od komentara u temi, razrada teorija zavere, osuda majke, porodice, porodice režima.
Stidite se!
Počivaj u miru, nedužni anđele!
Dva manijaka od 50 godina, ubili dete službenim autom, velikom brzinom vozili, strpali je u gepek i bacili na deponiju.Šta se desilo?
O Bože sačuvaj, počivaj u miru mali anđele a porodica da nađe utjehu u pravdi koja treba biti izvedena na čistac.Dva manijaka od 50 godina, ubili dete službenim autom, velikom brzinom vozili, strpali je u gepek i bacili na deponiju.
Pa borite se, nemojte samo preko tastature da protestujete! Tražite pravdu za vašu nejač, danas mala Danka sutra možda vaše dijete. Ne spavajte!Sad će da vidite naše sudstvo na delu.. ovom prvom 10 god max a ovom drugom dve
Није тај ауто него возило комуналног предузећа.Ispada da je odlutala od majke, šetala desetak min izašla na taj neki put i da su ovi baksuzi naišli i ubili je
Možda je to onaj auto sa snimka
Ni meni ovo nije jasno, ako je ona za 7 minuta presla toliko daleko i da s enije cuo udar, psi su prolazili tim dijelom valjda bi namirisali krv ako je udarena, nije moglo dijete biti udareno autom i da na mjestu pogine bez krvi? Kako nije ovo vozilo ranije negdje primjeceno?Ali nije mi jasno ka majka nije cula udar , kako nije vidjela da su udarili dijete, ne razumijem
Službeni PuntoНије тај ауто него возило комуналног предузећа.
Fiat Panda sluzbeni ne PuntoSlužbeni Punto
Аха. Ок.Službeni Punto
Kakav udar kakva krv sta tripujeteNi meni ovo nije jasno, ako je ona za 7 minuta presla toliko daleko i da s enije cuo udar, psi su prolazili tim dijelom valjda bi namirisali krv ako je udarena, nije moglo dijete biti udareno autom i da na mjestu pogine bez krvi? Kako nije ovo vozilo ranije negdje primjeceno?

Kako mislis tripujemo? Je li udarac velikom brzinom bio bez krvi? I to smtrni ishod?Kakav udar kakva krv sta tripujete
Stvarno bolesno da nije dozvolio nikome drugo ni policiji ni ikome vec morao on...
I najcrnju "slavu" on mora da pokupi...
Bolesno...
...