- Poruka
 - 41.452

Možemo mi da nagađamo ali ovo postaje još jedan rijaliti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čisto sumnjamAj se kladimo da će policija od sada da pretražuje random širom srbije? Da upada u kuće i stanove u potrazi za nestalim detetom? Više ni na klozetu nećete biti sigurni![]()
	Ja sam to rekao vec drugog dana od nestanka deteta.Možemo mi da nagađamo ali ovo postaje još jedan rijaliti
Opet je previse mutno, ali ako je ona, ovo je ocigledno ili debilizam ili namestena otmica za koje su dobili pare.
Sta je tu cudno,svi Srbi u dijaspori prate nase medije i mreze i potpuno su informisani, a u Becu ih ima na svakom koraku, sta je tu cudno pobogu?I bas kao Srbin ih snimio, previse je to cudno.
Cudno je zato je neko dobio pare da sve odradi i da zamajavaju narod danima.Sta je tu cudno,svi Srbi u dijaspori prate nase medije i mreze i potpuno su informisani, a u Becu ih ima na svakom koraku, sta je tu cudno pobogu?
Znaci organizovana otmica da bi neko nekome skrenuo paznju? Voimja oca...Cudno je zato je neko dobio pare da sve odradi i da zamajavaju narod danima.
Ne znam sta se cudis, ova vlast na celu sa vucicem je bila u stanju da sakrije smrt svog politickog protivnika i dojucerasnjeg potpredsednika stranke i to cak 3 godine javno.Znaci organizovana otmica da bi neko nekome skrenuo paznju? Voimja oca...
Ma ne smrt nego ubistvo, likvidacija nezgodnog svedoka.Ne znam sta se cudis, ova vlast na celu sa vucicem je bila u stanju da sakrije smrt svog politickog protivnika i dojucerasnjeg potpredsednika stranke i to cak 3 godine javno.
Bec je verovatno pokriven kamerama kao i Beograd. Cudi me da nisu locirali ove dve sa detetom odmah nakon dojave i da su ih konstantno pratili dok se neutvrdi da li je Danka na snimku. Pa cak i da ih privedu odmah i da odmah razrese misteriju.
Snimak sa telefona jeste los ali oni odmah sa tih lokacija premotaju snimak sa lokalnih sigurnosnih kamera i dobiju ciste likove i devojaka i deteta.
Za sada mi sve izgleda kao da su dve lezbejke kupile sebi dete.
Tako je, znaci ovo je sve zamlacivanje.S obzirom da policija ima čiste likove obe žene, zar ne bi trebalo da objavi njihove identitete i da ih obe stavi na međunarodnu poternicu?