Maltezerka Popi

Evo nam dve jutarnje,u krevetiću kog smo propisno iznapastvovali.:zper:

dsc06874t.jpg
[/URL][/IMG]

dsc06875o.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

dsc06827b.jpg

Pas čuvar,spava a čuva ranac.:zper:
Ih, Kamenčice, baš si brezobrazna, ove moje prijateljice sve nose kufere od rančeva i torbi u kojima samo šporet fali, a ti ne možeš malenoj da obezbediš malo veći rančić u koji će d' uniđe da dremne ko čovek(tj. pceto):zcepanje:Lepa je kao lutkica:heart:, i sigurno nije kao Gocin kabadahija:zper:, što muči druge životinje(sirotog Vučka), pa ne nasedaj na njenu slatkorečivost i provodadžisanje:rotf:, ona je, bre, dama, pa joj treba praavi gospodin pas, a ne Gocin paprikar:rotf::rotf:(sad će Goca da me prokune i utepa :D i napujda Mrvicu na mene:zcepanje:)

aja-slatko me nasmeja.:zag:
Ma ona ulazi u sve moje torbe,od kad je naučila da uđe u svoju ,sad čim vidi da donosim neku torbu,znači idem negde, odmah pokušava da se uvuče u nju,a srećom majušna je pa joj uglavnom i uspe.:lol:
Mrvica je mnogo lep dečak,i mislim da bi ti se uživo više dopao od Popi,pošto hoće sa svima da se mazi,a ovo baksuzče,na nepoznate kezi zube laje ili beži.:rumenko:
Od parenja njih dvoje nema ništa,(iako se dotični gospodin pokazao odlično :rotf:)velika je razlika u veličini,znam da to smešno zvuči jer su oba psa mala,ali njoj će trebati mužjak do 2.5kg,ako se bude parila.:bye:

popiutorbi.jpg
[/URL][/IMG]

Evo ovo joj je omiljeni način šetnje.:klap:

Drago mi je da si gospoici obezbedila"adekvatan", prevoz(inače, sam na posao jednom donela jedno od mojih mačića, jer nisam videla da mi je uskočilo u torbu i pokvareno ćutalo, čak i u autobusu, sve dok nisam otvorila torbu kad sam došla na posao:eek::eek::cepanje:, još me ubedili, da sam to namerno uradila.
U ulazu imam jednu divnu damicu, preslikana tvoja, ali ona je predivna mazulja, ali dva ulaza dalje, gospodin maltezer, koga zovem "lajavi krelac", ne da ni da ga pomazim, samo vrišti na sve(mnogo je smešan:D)
Inače, uopšte nije smešna tvoja napomena o veličini "malih" pasa, moja prijateljica je imala majušnu pekinezerku, koja se parila sa "robustnim" dečkom iste rase i povredila je kičmu, i nikada se nije oporavila( srećica mala, kao da je bila prepolovljena:(), čak je morala na carski rez.
Nego, da izbrišemo mi ono za šećera Mrvicu, da nas Goca ne potepa:zcepanje::lol::heart:

E i ova je kao taj lajavi krelac,čim neko krene rukom ka njoj,izlaje se iz sve snage,nije mi jasno da nešto tako malo može da ima tako jak glas.:dontunderstand:A najgora je prema maloj deci,valjda što oni baš bulje u nju a i bliži su joj .:rumenko:

E i ova je kao taj lajavi krelac,čim neko krene rukom ka njoj,izlaje se iz sve snage,nije mi jasno da nešto tako malo može da ima tako jak glas.:dontunderstand:A najgora je prema maloj deci,valjda što oni baš bulje u nju a i bliži su joj .:rumenko:
Ona nije lajavi krelac, nego "lajava krelica",:D a većina malih rasa je takva:), sećam se da je čovek koji je godinama šišao moje lajave krelce:D, rekao da nikada nije imao problem sa velikim psima, samo sa ovim malečkima "iskompleksiranima", to rade iz straha:)Zato, sklanjaj od nje sve što je uznemirava, nažalost i decu, a vremenom će se smiriti)bar se nadam:)

Ma ova je prava smrzotina,ja kad zaboravim pleteni prsluk da joj skinem,ona i ne primeti,spava u njemu.:zcepanje: A ovaj rozi ne služi ničemu nego za poziranje :lol:,ali pošto sam znala koliko će se svideti mojoj ćeri nisam odolela da ga ne kupim.:rumenko:

Poslednja izmena:

Back