lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Ma taman, ona malo žgoljava, on malkice nabildovan (pošto nije debeo) ma štenci ima da budu ki pucka.
Još samo da odemo zajedno da se ocenimo.
bebe bi bile ki bombone

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma taman, ona malo žgoljava, on malkice nabildovan (pošto nije debeo) ma štenci ima da budu ki pucka.
Još samo da odemo zajedno da se ocenimo.

Evo nam dve jutarnje,u krevetiću kog smo propisno iznapastvovali.
med medeni

Ih, Kamenčice, baš si brezobrazna, ove moje prijateljice sve nose kufere od rančeva i torbi u kojima samo šporet fali, a ti ne možeš malenoj da obezbediš malo veći rančić u koji će d' uniđe da dremne ko čovek(tj. pceto)![]()
Pas čuvar,spava a čuva ranac.![]()
Lepa je kao lutkica
, i sigurno nije kao Gocin kabadahija
, što muči druge životinje(sirotog Vučka), pa ne nasedaj na njenu slatkorečivost i provodadžisanje
, ona je, bre, dama, pa joj treba praavi gospodin pas, a ne Gocin paprikar
(sad će Goca da me prokune i utepa
)

)velika je razlika u veličini,znam da to smešno zvuči jer su oba psa mala,ali njoj će trebati mužjak do 2.5kg,ako se bude parila.

, još me ubedili, da sam to namerno uradila.
), čak je morala na carski rez.

A najgora je prema maloj deci,valjda što oni baš bulje u nju a i bliži su joj .
Ona nije lajavi krelac, nego "lajava krelica",E i ova je kao taj lajavi krelac,čim neko krene rukom ka njoj,izlaje se iz sve snage,nije mi jasno da nešto tako malo može da ima tako jak glas.A najgora je prema maloj deci,valjda što oni baš bulje u nju a i bliži su joj .
![]()
, sećam se da je čovek koji je godinama šišao moje lajave krelce
Zato, sklanjaj od nje sve što je uznemirava, nažalost i decu, a vremenom će se smiriti)bar se nadam

Ovo je bila samo revija pasa,osim ocene nije bilo drugih titula,ocenjena je 5-com i dobila medaljicu na revijalnom delu dete i pas.![]()

Ma, kakav koristan pas, ona je Dama, sa velikim D, što hoćeš da je uniziš, sram te biloPopi dobila novi prslučić,pa ga ne skida ni unutra.
[/URL][/IMG]![]()
Čuva iskopane rupe da neko ne upadne,koristan pas.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()

mislim super joj stoje nove krpice i hoda ko diva
, ali olajava ljude ko uličarka. 

malo! A ja mojoj matoroj obukla nesto, jesam ga sama sklepala na brzinu, cisto da se ne smrzne, a ona ga je svukla i ostavila nasred dvorista. 
A ovaj rozi ne služi ničemu nego za poziranje
,ali pošto sam znala koliko će se svideti mojoj ćeri nisam odolela da ga ne kupim.