....malo sala nije na odmet....

baby jane,citam da si sick,Sta ti je,safatala te famozna gripa sto peca ove omladince u posljednje vrijeme,vise sexa,jaca imunitet :)

Ma eto edna nasa lijepa forumasica,zagovornik je da i punackiji ljudi dobro torbaju :)
A neki se kose s njenom tvrdnjom jer ne vole punackije osobe,misle da to nije zdravo s cim se i ja slazem :)! Mada mi oci ispadaju na : kolac,cevape i pite :) Hehe

Uglavnom dobro se razglaba jer i bolje upoznavanje neke osobe,bez obzira na njenu gradju,moze covjek da se zaljubi i da zavoli tu osobu,jer te osobe mogu nekada dosta vise da pruze u ljubavi,paznji i osjecanjima nego ostali!

Ali ipak,mislim da to nije dobro,jer nekako mi to izgleda da ta osoba ne drzi do sebe i svoga zdravlja narusava sama svoje zdravlje....ali eto :)

Temu sam postavio iz razloga,sto poznajem licno par osoba,malo bucmastih s jedno 10, 15 ,20 kg viska! I sa svojih 24 godine vec osjecaju poteskoce sa zdravljem,pritisak ih tuce,kada nesto rade toliko se zadisu,vec im to pocinje praviti probleme,ali jos uvijek nemaju neke konkretne probleme u vezi,mada im partneri pokusavaju staviti do znanja da ih umara to sto ne paze na sebe i pitaju se sta ce kasnije da bude,ako je to tako sada....da li ce ostati u vezi ili? :)

Back