seka59
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Kako uraditi (rasporediti sanitariju - bez veš mašine), u dimenzije 150x180 ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам једно купатило баш таквих димензија, ево на брзину сам нацртао распоред у Паинту, мислим да је јасно. Врата се отварају на споља, и умиваоник је мало ужи од стандардног. И шоља је мало закошена.Kako uraditi (rasporediti sanitariju - bez veš mašine), u dimenzije 150x180 ?
Upravo suprotno. One ružne plastične tuš kabine (koje ima u prodaji) zauzimaju mnogo mesta.Umivaj se koristeći česmu koja je iznad mesta za tuširanje. Nemoj zidati tuš kabinu, jer to smanjuje površinu.
I da pršti voda na sve strane. Postoje odlicni klizni mehanizmi za staklena vrata, npr.Ja mislim da prostor za tuširanje bude neograđen, već samo da bude onaj donji deo na kome se stoji pri tuširanju.
Inače, u 180x150 može sve lako da stane. Ovaj moj savet za neograđivanje bi bio dobar u slučaju da se radi o još manjem prostoru.
Možda mogu pomoći: Moje je 200X190cm, ali je tuš kabina povelika 116X94cm ,.. iako su neki manji standardi 80X80 ili 90X90cm (takve se i prodaju ).Dimenzija 150x180. ulaz sa strane gdje je150, Planirana tuš kabina (zidana). a kako uglaviti još wc šolju i umivaonik? Koja širina tuš kabine bi morala biti?
Kako “upuštene”?Možda mogu pomoći: Moje je 200X190cm, ali je tuš kabina povelika 116X94cm ,.. iako su neki manji standardi 80X80 ili 90X90cm (takve se i prodaju ).
Inače moje je trebalo biti 205 X 200cm, ali nisam mogao nabaviti ovde tanje blokove od 20cm (a po projektu je bilo 15cm) pa sam malo smanjio prostor.
Najpre: Šta sve treba smestiti u tom kupatilu ?
Umesto zidane tuš kabine, kod mene su samo upuštene pločice na podu (za 1,5 cm) i staklo okolo
Ovo nije losa kombinacija, jedino sto mi se ne dopada, a moze da bude i opasno je to sto se vrata otvaraju na spolja.Имам једно купатило баш таквих димензија, ево на брзину сам нацртао распоред у Паинту, мислим да је јасно. Врата се отварају на споља, и умиваоник је мало ужи од стандардног. И шоља је мало закошена.
Pogledajte prilog 1801701
U njegovom slučaju i rasporedu tako moraOvo nije losa kombinacija, jedino sto mi se ne dopada, a moze da bude i opasno je to sto se vrata otvaraju na spolja.
Ako tus kabinu postavi citavom duzinom zida od 150cm onda ne mora da ima preveliku sirinu/dubinu, pa joj ostaje dovoljno mesta za toalet i umivaonik.
Tuš kade nema, već su samo pločice na toj površini niže (upuštene).Kako “upuštene”?
Ozbiljno me zanima. Imam malo kupatilo koje treba renovirati takodje (u stvari praktično ga ispočetka raditi).
Imam neke ideje, ...ali ne škodi da čujem nešto novo još ...
https://forum.krstarica.com/threads/kupatila.411780/post-47215037Kako “upuštene”?
Ozbiljno me zanima. Imam malo kupatilo koje treba renovirati takodje (u stvari praktično ga ispočetka raditi).
Imam neke ideje, ...ali ne škodi da čujem nešto novo još ...