Malo kreativnosti molim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tachno. Poenta je u tome da bili klinci ili ne, otvarate glupe teme i to ostalim chlanovima smeta, a chim se pomenu neke mere (brisanje tema i sl.), vi odmah dizete buku kao da smo vam doktorsku disertaciju obrisali. Shto je najgore, ti chlanovi koji otvaraju kretenske teme vrlo dobro znaju da je tako, ali se vade na nekakvu demokratiju. Shvatite, ovde nema demokratije, cilj ovog foruma je da bude interesantan, a chlanovi samo odlaze i odlaze zato shto nemaju shta pametno da prochitaju.Ende.

o.k. hajde nadji dve moje glupe temu(za jednu znam da sam je imao i ubrzo je zatvorena)i nadji negde temu da sam chatovao sa nekim drugim clanom a da to pre mene nije neko drugi uradio,odnodno da se vec odavno nije skrenulo sa teme)!

Sta reci sem - svi ste u pravu i niste u pravu...

Sto rece Rastman, ima stvarno debilnih tema, bez ikakvog smisla, ali se recimo desi i da tema sa debilnim naslovom zapocne tako a nastavi se mnogo dobrim postovima i zapazanjima.
Tesko je na "svastari" odrediti sta je to regularno "svasta" a sta je "lupetanje". Svasta je jednostavno - svasta. Kad bi pokusali da napravimo neki kodeks sta se smatra pod "svasta" a sta je "lupetanje", imali bi problema da to definisemo...

Sto se mene tice, primer je tema sa cestitanjem rodjendana nekim glumcima i kosarkasima je cisti kretenizam, pisanje u prazno, oni to sigurno ne cesttaju, a priznacete, glupo je cestitati nekom "u vetar"...

Ima i tema koje smaraju, ali verovatno spadaju u "svastaru".

Slazem se sa Rastom da je tema "sta mislite o..." stvarno bez veze, ali eto - svasta...
Dakle mozda je svastara nesrecno izabrana kao podforum, mozda je treba podeliti ili tako nesto. Napravite podforum "lupetanje" ili "dosadno mi je pa trtljam bez veze", pa tamo neka zalaze oni koji nemaju posebne zelje za nekim kvalitetnijim pisanjem i razmenom misli i informacija.

I ja imam utisak da poneki od nas postave temu tek da se pojave kao "nosioci" teme, odgovaraju na glupe teme samo da "nabiju" brojku, ili jednostavno zele da se "nadmecu" ko ce koga "nadyebati".

Posban glupavi primer su i odtgovori unutar teme koji se sastoje o jednog smajlija, cisto da se "podigne" tema... to je po meni vrhunac budalastine.

Sve u svemu, svastara je mesto gde je tesko razluciti sta jeste "svasta" a sta ni ovde ne pripada. Ali da ima bleavih tema - ima. To je i jedan od razloga, sto na svastaru zalazim samo da po naslovima vidim da li me nesto konkretno zanima, ali u 99% slucajeva, ni ne otvaram poruke. Sve sam manje ovde prisutan, znam da nije to neki gubitak za covecanstvo, samo razmisljam da se to i drugima desava. A steta je da jedan podforum bude tako dezavuisan, samo zato sto ima ljudi koji stvarno postave glupe pa i debilne teme. Svastara i jeste za to da kad nemamo gde da "udenemo" nesto, mozemo to ovde.

Nije lako, ali eto, mozda ipak treba pokusati napraviti neki dogovor.

rastamann:
Nije tachno. Poenta je u tome da bili klinci ili ne, otvarate glupe teme i to ostalim chlanovima smeta, a chim se pomenu neke mere (brisanje tema i sl.), vi odmah dizete buku kao da smo vam doktorsku disertaciju obrisali. Shto je najgore, ti chlanovi koji otvaraju kretenske teme vrlo dobro znaju da je tako, ali se vade na nekakvu demokratiju. Shvatite, ovde nema demokratije, cilj ovog foruma je da bude interesantan, a chlanovi samo odlaze i odlaze zato shto nemaju shta pametno da prochitaju.Ende.

Phehehe još će te pojedini i linčovati zbog nekih izjava :wink: Anyway, potpuno si u pravu.
Mada, moje mišljenje je da samo dokoni ljudi koji nemaju pametnija posla otvaraju glupe teme...
Ali, to je samo moje mišljenje...

Rastamane,mnogo umisljas.Preterano.

A svaka tema je dobra.Za to i postoji moderator.Neka usmeri ljude.

Ovo je svastara.Umesto sto smo izasli sa prijateljima na pice,mi smo dosli na forum da pricamo.Postujemo,polako laganu.Uz salu i iznosenje svojih stavova.Neku noc sam umirao od smeha na krsti.Bilo mi je super.

Inace,ljudi koji kukaju oko glupih tema.Podsecaju me na tipove sa kojima sedis i muvas devojke.On bi npr. samo sedeo i smarao sebe i druge.Dok bi se ja zezao i flertovao.
Onda bi smarac ustao i rekao da su sponoruse,da ga ne zanimaju i otisao bi.

rastamann:
Ne trazim da dva dana razbijate glavu o temi koju zelite da postavite, trazim samo da bar 5 minuta provedete u razmishljanju na temu "Koju temu NE postaviti?"

Recimo, shta na forumu traze uzasno glupave teme, tipa:

"Sledeci forumash se odjavljuje" - Mislim, koga zabole shta ko misli pre nego shto zabalavi u krevetu???

"Mogao sam ja biti bilo shta" - Mislim, prdi mi se od ovakvih tema. Za 15 godina cu da se razdupenchim i da gledam fucu i pijem pivo po ceo dan. Ovde bre niko ne moze da planira 2 dana unapred, a ovde se pominju neke decenije...

"Shta mislish o osobi iznad?" - Mislim da mi je muka od nje

"Bane je dobio sedmicu" - 'ebote, muka mi je vishe od svih maloumnika kojima je jedina zelja u zivotu da zabodu sedmicu na lotou i cooliraju. Ja bih se iskreno smorio da nishta ne radim po ceo dan...

"Rechenica koja se chuje iz vashih zvuchnika" - odmah iznad je "little jukebox"...Svi zivi su ove dve teme shvatili isto, sa vrlo dobrim razlogom...

"Ventil" - Retard...

"Nadji pitanje" - Ova tema vrlo dobro govori o tome koliko vi slobodnog vremena imate...2000 i kusur odgovora na temu koja nema veze s mozgom...

Sad cemo svi lepo da kljucamo kako sam ja ovakav ili onakav, kako vredjam, bla, bla, bla...ALI TO NIJE TEMA! Zapitajte se koliko ste puta pogledali u broj vashih postova i mislili da ste baje zbog toga. Ne takmichimo se ovde, ne lupetajte gluposti zbog broja postova (taj broj se da smanjiti vrlo lako :D ).

Btw, navedene teme su samo one na koje sam nabasao na prvi pogled. Nisam ni gledao ko je autor, stoga me prodjite sa odbranom stava...Nedaj boze da krenem da trazim po forumu, pa kuckao bih post danima...

Uloga moderatora i jeste da brise takve nebuloze. Ne znam... Ti i Lilu ste postali previse tolerantni, po mom misljenju... Teme su debilne. Ali sta je tu je... I vi ste na neki nacin politicari. :mrgreen: Popularnost medju narodnim masama na prvom mestu. :lol:

U poslednje vreme svaka nova tema je kod mene izazivala ovakvu reakciju: :roll:

Na svastaru dolazim prvenstveno da se opustim i stvarno mi je debilno kad moram da prihvatim postojanje nekih idiotizama od tema... Po meni su debilna i "Odgovori i pitanja" i sl... Pa cak je i moja tema "Ko vam nedostaje..." postala cisti trash poput latinoamericke sapunice... :roll:

I ja se slazem sa moderatorom,Rastom.
Ali !!!
Zasto su sve te glupe teme uvek na vrhu svastare??????
I to bas te besmislene.
Pa verovatno jer ih ljudi vole.
Uostalom,vise ne zna covek kako dao vam ugodi.Stalno citam kako se zalite kako je ovde dosadno kako nema novih tema.A kad neko otvori novu temu,vi je popljujete.Danas sam bila na stranama iz 2003 i 2004 god.
Nista nisu razlicite nego ove ovde !!!!
I tamo su se cestitali rodjendani i tamo se kukalo kako je forum postao smaranje.I tamo se chatovalo i tamo se i te kako lupalo.
Zar nisam izbacila neke teme iz tog perioda za koje sam mislila da su interesantne?
Opet kazem...ako neko postavi temu : zasto je Zvezda bolja od Partizana,pricace se o tome nekoliko dana i kraj.Svi ce reci sta misle...i sta vise o tome ima da se kaze.

Ja imam jedan predlog,mislim da bi miozda forumasi trebali da se izjasne koje su im teme najdraze pa da se one stave kao lepljive.A ostale neka se menjaju i padaju.

Neka se otvori novi topic koji ce sadrzati samo to a ne da jedan ili dva coveka odluce da li ce ugasiti temu koja mesecima stoji u vrhu.

Mislim da je ovo konstruktivan predlog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back