- Poruka
- 20.280
ne ide ali bi zeleli da ide..svi koji imaju neku moc..ali veliki programer na nebu nije tako napisao svoj program te se od posledica ne moze pobeci pa da se i u majku vratiTo vec ne ide, samo sto mnogi zaborave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ide ali bi zeleli da ide..svi koji imaju neku moc..ali veliki programer na nebu nije tako napisao svoj program te se od posledica ne moze pobeci pa da se i u majku vratiTo vec ne ide, samo sto mnogi zaborave.
ne ide ali bi zeleli da ide..svi koji imaju neku moc..ali veliki programer na nebu nije tako napisao svoj program te se od posledica ne moze pobeci pa da se i u majku vrati
funkcionise odlicno..baci samo pogled na svet oko sebe..i dogadjaje u njemu..Izgleda da taj program ne funkcionise. Ili programer nije bio bas tako genijalan.
i da se razumijemo nemam namjeru da vrijedjam jer i ja sam samo zesnkocitajuci mnoge teme npr. politicke prirode sama sebe pitam "paranormalno dusho draga pa zar smo mi zhene stvarno glupe" sad ce svi skociti i reci "nismo"
dobro
sad se sjetim onih izjava koje se ipak "cesto cuju"
"zena je ustanju da zavadi dva oka u glavi"
"zena ce prodati drzhavu"
"zena ce da iskopa kucu"
zena je ustanju da zavadi rodjenog muzha sa ocem ili bracom
itd.
opet se kazhe "zhena drzhi tri coska kuce" dakle mnogo su joj dodjelili znajuci za tu opasnost koja vreba!
Mene zanima sad zashto su zhene tolko opasne gledano kroz evoluciju!?
Zvezdo vidis da su pokrivene sve mogucnosti... ako ne padne iz ljubavi, sujete, strasti, onda je iz dosadepa stvarno sta drugo preostaje. Zar je moguce da ovakvi mentalni amovi imaju sledbenike u ovom dobu? Usput, nije muskarac-zena vec covek-zena.
Odavno je poznato da zene nisu ljudi.![]()
Mene zanima sad zashto su zhene tolko opasne gledano kroz evoluciju!?
...
A zene su cudna, kompleksna bica i guranje pod jedan kisobran ne ide, bas ne ide.
niste vi toliko pametne koliko smo mi glupiGOVORIM U SVOJE IME da se ne nadje neki "decak" uvrdjen
A one koje nisu takve su sasvim nepozeljne u muskom svetu...
Znam ih milion..dobrih, finih, postenih, vrednih, radnih, malo ostrijih i pravednih, koje same sebe izdrzavaju i koje dobro izgledaju..koje ne lazu i ne psletkare i koje su eto single...a sve koje su ono drugo..opisano su u srecnim brakovima i vezama...muskarci od zena naprave lazove i prevarante.... sta drugo reci...
Zapravo, matrijarhat je smešan (da ne upotrebim adekvatniju reč) mit za koji, u Evropi svakako, na postoje bilo kakvi materijalni dokazi da je ikada postojao. Mit koji je stvoren kao ne tako inteligentan pokušaj da se teorija evolucije primeni i na razvoj društva.matrijarhat je trajao desetinama hiljada godina u kojima se covecanstvo ama bas nikuda nije kretalo..
Guranje pod jednim kišobranom
s čudnim kompleksnim bićem zvanim žena
ide, baš ide
Opasno ide
Ne mora kiša ni da pada
Zapravo, matrijarhat je smešan (da ne upotrebim adekvatniju reč) mit za koji, u Evropi svakako, na postoje bilo kakvi materijalni dokazi da je ikada postojao. Mit koji je stvoren kao ne tako inteligentan pokušaj da se teorija evolucije primeni i na razvoj društva.
Pretpostavljam da je uglavnom efektno razmahivati se floskulama, ali je još efektnije to argumentovano raditi. Toplo preporučujem da pokušaš sa nečim drugim.![]()
Naravno, bilo kakav materijalni dokaz. Ostalo je palamuđenje zasnovano na mašti i manjoj ili većoj inteligenciji onog ko palamudi. Jedno veliko ništa.verovatno cekamo da nam neko nadje neki napisani dokumenat o drustvenom uredjenju iz davnina..ups pardon tada nisu znali da pisu..ili mozda jesu?
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Seven_Daughters_of_Eve
Pa, jeste... Na isti način kao što ni trenutne vremenske prilike u Srbiji ne govore ni u prilog ni protiv očekivanih rezultata na sledećim stranačkim izborima u Gvatemali, jer jedno sa drugim nema apsolutno nikakve veze.isto kao sto ne govori u prilog..ne govori ni protiv