Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni moj ih nema 8)blondiiiiiii:da,naravno da treba da briju! fuj,mrzim malje na grudima! sva sreca pa ih moj decko nema![]()
Ma vi nista ne znate... sto vise malja to jaci nivo testosterona odnosno moze vise da se sexa.Mala Mo:ne volim malje na muskim grudima. Ok, ono moze malo, da nije "celavo"Ali ledja.... uhhhhhhh gadim se!
dukki:Mislim da ono sto je normalno ne treba menjati.Mi muskarci imamo prirodno maljave grudi i to je ok iako je danas svaki drugi momak izdepiliran.
Tvoj dečko je ćosav.kristina22222222:da,naravno da treba da briju! gadim se maljavih grudi!sva sreca pa ih moj decko nema!![]()
a-ha, a vi možete da je štucujete i brijete i to je OK?anakin:tip u teretani...nabildovan..utegnut...sa depiliranim nogama...
verujte da nesto ruznije u zivotu nisam videla...prosto gadno...jer je neprirodno...
muske, misicave noge a glatke...fuj...
sad kad me napadnu...
Iskusnolady me:noge: ne svidja mi se (da depilira)
lejda: ako bas zeli, ne smeta
grudi: takodje mi se ne svidja... ali opet: ako bas zeli...
Ispod pazuha: pozeljno, makar da su skracene
dole: takodje, malo potkracene... ali opet: ne smeta 8)
Milow:Ma vi nista ne znate... sto vise malja to jaci nivo testosterona odnosno moze vise da se sexa.Mala Mo:ne volim malje na muskim grudima. Ok, ono moze malo, da nije "celavo"Ali ledja.... uhhhhhhh gadim se!