Mali znaci pažnje

Мени је у вези деце фасцинантна та љубав коју ми, као родитељи осећамо.
Нисам од оних који причају о љубави још током трудноће, лагала бих када бих рекла да сам га одмах волела. осећала сам одговорност, потребу да га заштитим,... али је љубав сваки дан све више расла. И заувек ћу остати жељна мажења са њим, тако брзо порасту. Онај осећај када ти седне у крило, али лицем у лице, груди на груди, па осетиш откуцаје тог малог срца... Па мирис... Једино тај мирис изазива милину од које ти се плаче.
И то њихово поверење у нас, то безрезервно препуштање,... је тааако дирљиво.

Мени је у вези деце фасцинантна та љубав коју ми, као родитељи осећамо.
Нисам од оних који причају о љубави још током трудноће, лагала бих када бих рекла да сам га одмах волела. осећала сам одговорност, потребу да га заштитим,... али је љубав сваки дан све више расла. И заувек ћу остати жељна мажења са њим, тако брзо порасту. Онај осећај када ти седне у крило, али лицем у лице, груди на груди, па осетиш откуцаје тог малог срца... Па мирис... Једино тај мирис изазива милину од које ти се плаче.
И то њихово поверење у нас, то безрезервно препуштање,... је тааако дирљиво.
Sve to. Al ovaj se rodio empatican. Sto je zadivljujuce.

...kao dokaz ljubavi :zaljubljena:

Sta je to cime vas vasa ljubav ''kupuje'' iznova i iznova?

Meni kad ode do pumpe i vrati se sa mojim omiljenim sladoledom ili kada mi kad odem negde bez njega, sibne poruku ''Uzivaj :heart:''

Ljubav se ne dokazuje. Ljubav je u pogledu. Ljubav su pune vene. Ljubav su žmarci. Ljubav je znoj iznad usne kad pomisliš na voljenu osobu.
Ljubav se oseti ili ne oseti. Vidi ili ne vidi. Kake čokolade, sladoledi, cveće, i ostale trice i ku(r)čine......

Koju ***** materinu ima ljubav nekom da dokazujemo. I još iz dana u dan.

Onaj ko dokazuje (a pogotovo prečesto) je nešto kriv. Proverio bi ja to. Pogotovo mobilni. :mrgreen:

Ljubav se ne dokazuje. Ljubav je u pogledu. Ljubav su pune vene. Ljubav su žmarci. Ljubav je znoj iznad usne kad pomisliš na voljenu osobu.
Ljubav se oseti ili ne oseti. Vidi ili ne vidi. Kake čokolade, sladoledi, cveće, i ostale trice i ku(r)čine......

Koju ***** materinu ima ljubav nekom da dokazujemo. I još iz dana u dan.

Onaj ko dokazuje (a pogotovo prečesto) je nešto kriv. Proverio bi ja to. Pogotovo mobilni. :mrgreen:
mos se prznojavas kad si zaljubljen, tesko kad volis, jedino od ljubomore :malav:

Back