Manja
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
Svako popodne se u parku skupljaju ista deca, znaju se od malena, a mi, mame i tate, smo postali prijatelji. Moja cerka se mnogo lepo igra sa jednom devojcicom, koja ima mladjeg brata (5 godina) koji je generalno prilicno agresivan. Skoro se desilo da je stalno stipao i udarao jednog malog od 3 godine, pa mu je na kraju otac tog malog zapretio da ce imati s njim problema ako se to ponovi, na sta je mama ovog agresivnog uzrujana pokupila decu i otisla kuci, a otac kasnije izjavio da ce da isamara ovog prvog oca sto se tako obratio njegovom sinu.
Danas je taj decak namerno naleteo biciklom na mog sina na trotinetu (4 godine), sin mi je pao i odrao koleno i ruku. Uzela sam ga u ruke i smirila ga...i ocekivala sam barem nekakvu reakciju od roditelja, posto su svi videli sta se desilo, ali oni su se pravili ludi...kao "kako je pao? ne bi to nas sin namerno.....". Ustvari, kaze mu majka "reci, sine, izvini". "Necu" kaze mali, na sta ona umre od smeha. I to je to
Sad, ako se to ponovi, da rizikujem i ja da me isamara otac agresivnog deteta, ili sta?
Danas je taj decak namerno naleteo biciklom na mog sina na trotinetu (4 godine), sin mi je pao i odrao koleno i ruku. Uzela sam ga u ruke i smirila ga...i ocekivala sam barem nekakvu reakciju od roditelja, posto su svi videli sta se desilo, ali oni su se pravili ludi...kao "kako je pao? ne bi to nas sin namerno.....". Ustvari, kaze mu majka "reci, sine, izvini". "Necu" kaze mali, na sta ona umre od smeha. I to je to

Sad, ako se to ponovi, da rizikujem i ja da me isamara otac agresivnog deteta, ili sta?