Mali Italijanski Hrt

mica zr

Primećen član
Poruka
749
Video sam par ovih prelepih pasa kod odgajivaca Berceka iz Zrenjanina! Zanima me da li jos neko drzi ovu zaista retku rasu koliko kosta stene i sve ostalo sto mi moze o ovim psima napisati. Trazio sam i po internetu tekstove ali nista opsirnije nisam nasao. Takodje ako neko zna neki sajt gde se o njima moze informisati molim da mi napise, ili neku odgajivacnicu ako znate direktno iz Italije... Hvala unapred

Zar zaista ovih pasa nema na nasim prostorima? Nasao sam inostrane sajtove pogotovo iz Italije ali trenutno jos uvek nemam para da kupujem stene odande. Ukoliko neko nesto nadje o njima makar i slike sve je dobrodoslo! Pozdrav

Zar zaista ovih pasa nema na nasim prostorima? Nasao sam inostrane sajtove pogotovo iz Italije ali trenutno jos uvek nemam para da kupujem stene odande. Ukoliko neko nesto nadje o njima makar i slike sve je dobrodoslo! Pozdrav

Pozdrav Mici iz Zrenjanina !!!
E Mico dok je bilo kod mene stenadi Vi niste hteli ! Pitam se Zasto? Nije Vam se svidela PLAVA Boja i Cena od 600eu ? :hahaha:! Iskreno receno JA BIH Licno volio da Vi potegnete put od nekih 2000 do 3000 km ( u oba smera ) pa da donesete neku drugu krv nego sto moji Talijancici imaju ( ali malo teze ) u rodovniku mojih Talijancica su psi iz Picolo Azuro, Italica, Princ de Kazan , koliko ja znam Veoma poznate odgajivacnice :dash:! Preko su od 1000 do 2500eu ( bilo je u Ceskoj po 1000eu i u Sloveniji po 1300eu)!!! Malo da se pohvalimo uvezli smo NOVU Zenkicu ali CRNE Boje sada nam predstoji jos uvoz Zenkice Jelenje Zute Boje i bice dosta 3 zenke i 1 muzjak ! Sledece godine ce biti novo leglo pa ko voli nek izvoli , cena ce biti kao kod Boston Terijera 800eu ! :rtfm:
Toliko od mene ! Sve Vas Pozdravlja Uzgajivacnica Rasnih Pasa von BERCEK FCI 3288 www.bercek.biz :bye::heart:

CRNI 8 fejss.jpg

Ovo su naj novije novosti koje su se desile kod nas Crni Muzjaci koji su Nosioci PLAVOG Gena !

Poslednja izmena od moderatora:

Back