Mali forumski leksikon termina, fraza, metafora i koještarija

Antigon@

Elita
Poruka
16.980
Forumski leksikon termina, fraza, metafora i sličnih koještarija treba da nađe svoje mesto pod Suncem eda bi se koji slučajni novi korisnik (koga željno iščekujemo) snašao u novonastlom okruženju.

Leksikon ne mora ići, kao što to obično biva, po azbučnom redu.

Za početak leksema:

dojim. - izraz je nastao kao zamena za izjavu "Ovde sam" i služi da nas podseti da forum posećuju i mlade majke

maliciozan si - ova se leksema u forumskom žargonu možete koristiti u svakoj prilici kad želite da se narugate sagovorniku, a da opet ispadnete kulturni

Navedene izraze možete dopuniti vašim tumačenjima, a možete i dodati druge uočene fraze.

Može lock - izraz koji označava težnju autora da se tema zaključa pošto je prethodno pročitao post koji ga je pogodio u živac.

Što se tiče dojenja, to je Vrhovni izraz ovog foruma, višeznačan je i ja se ne bi usudjivao da proniknem u sve te skrivene elemente ovog pojma.

Pijem kuvano vino- izraz koji označava forumsku elitu. Ona se ne usudjuje piti sirovo, nego samo termički obradjeno vino, zato što tako rade Odri i gospodja ministarka kao i još neke velike face sa filmskog platna, obično ženskog pola.

Evo Bundeva mi je sa zakašnjenjem našao link prema istoj temi.:worth:
Zato molim moderatora da je pripoji moju temu postojećoj.

Kako je u proteklom periodu forumski rečnik obogaćen novim leksemama, možemo ih uvrstiti u stari leksikon kao u dopunjeno izadnje.

..........................................

neam sčim - služi da izrazi protest protiv života

Poslednja izmena:
Može lock - izraz koji označava težnju autora da se tema zaključa pošto je prethodno pročitao post koji ga je pogodio u živac.

Što se tiče dojenja, to je Vrhovni izraz ovog foruma, višeznačan je i ja se ne bi usudjivao da proniknem u sve te skrivene elemente ovog pojma.

Pijem kuvano vino- izraz koji označava forumsku elitu. Ona se ne usudjuje piti sirovo, nego samo termički obradjeno vino, zato što tako rade Odri i gospodja ministarka kao i još neke velike face sa filmskog platna, obično ženskog pola.

:rotf:

Može lock mi je bio inspiracija za temu.
A vino, vino sam i ja uočila na početku pisanja na forumu.
Šta je bitno u tom vinu kad ima i boljih opijata?

:rotf:

Može lock mi je bio inspiracija za temu.
A vino, vino sam i ja uočila na početku pisanja na forumu.
Šta je bitno u tom vinu kad ima i boljih opijata?

Stil, ženo od ovaca:D
Kuvano vino piju dame, razumeš. Ono ne udara i ne opija. Ono se pije radi imena. Kuvano vino. Izgovori par puta, sama za sebe i videćeš kako to moćno zvuči. Ozbiljno se razmišljam, da kada upadnem u neke rasprave, a da ne poznajem temu, samo viknem ,,Alo, majmuni, ja pijem kuvano vino."

:rumenko: - извините, знам да сам дебил

:zag: - немој случајно да напишеш нешто против мене!

:aha: - ја сам мудра, осетљива женица

picopevac - izraz koji je uvela Elektra da bi diskreditovala mlađe forumaše

- - - - - - - - - -

Jabuka - oznacava neslaganje roditelja pri odabiru metoda za vaspitavanje dece
Pijem nes i forumasim (jos se moze naci i u varijanti, muckam nes i pravim sebi kafu) - smisao besmisla

forumska kafa - metafora forumskog sastanka sa srećnim krajem
nesić i keksić su izrazi koje koristi Vrela Cica, egiptolog i muljator

- - - - - - - - - -

Stil, ženo od ovaca:D
Kuvano vino piju dame, razumeš. Ono ne udara i ne opija. Ono se pije radi imena. Kuvano vino. Izgovori par puta, sama za sebe i videćeš kako to moćno zvuči. Ozbiljno se razmišljam, da kada upadnem u neke rasprave, a da ne poznajem temu, samo viknem ,,Alo, majmuni, ja pijem kuvano vino."

Baš sam prosta, pijem radžu šljivovicu.

Forumski leksikon termina, fraza, metafora i sličnih koještarija treba da nađe svoje mesto pod Suncem eda bi se koji slučajni novi korisnik (koga željno iščekujemo) snašao u novonastlom okruženju.

Leksikon ne mora ići, kao što to obično biva, po azbučnom redu.

Za početak leksema:

dojim. - izraz je nastao kao zamena za izjavu "Ovde sam" i služi da nas podseti da forum posećuju i mlade majke

maliciozan si - ova se leksema u forumskom žargonu možete koristiti u svakoj prilici kad želite da se narugate sagovorniku, a da opet ispadnete kulturni

Navedene izraze možete dopuniti vašim tumačenjima, a možete i dodati druge uočene fraze.

Malicioznost je normalna rec i oznacava zluradost. (Malicia - zlo)

Back