Male i bezobrazne feministkinje

Пустила сам само слику, тон ме није ни занимао.

Махање ручицама - рекла сам, шамар па на спавање. Огавна америчка афектација, још и оно крекетање названо говором, фууууј

jel iko opce pogledao video? zapravo su simpa
s tim znacajnim mahanjem rucicama :lol:
Devojcice jesu slatke i odlicno su iznele uloge. Ali da li je to prihvatljiv nacin promovisanja feminizma, to je vec druga tema.
Jer na stranu sto je sve receno sasvim na mestu, meni nije bas simpaticno da se iz uloge koje se namece devojcicama. a to da budes lepa manekenka ili jos bolje misica, prelazi u drugu krajnost, a to je drcna, izafektirana devojcica koja polovinu od onoga sto prica uopste ne razume.

Devojcice jesu slatke i odlicno su iznele uloge. Ali da li je to prihvatljiv nacin promovisanja feminizma, to je vec druga tema.
Jer na stranu sto je sve receno sasvim na mestu, meni nije bas simpaticno da se iz uloge koje se namece devojcicama. a to da budes lepa manekenka ili jos bolje misica, prelazi u drugu krajnost, a to je drcna, izafektirana devojcica koja polovinu od onoga sto prica uopste ne razume.

mislim da teziste i jeste na tim stereotipnim ulogama, toj kulturi fasada gdje je psovanje tabu, a nasilje skoro pa vrijednost i citavoj toj "lijepa i glupa" rutini
a ne na feminizmu kao takvom
tako da treba taj video pogledat bez predrasude pa rec misljenje

Back