Malagurski sve objasnio kako se krade iz drzavnih firmi

napr... ideja :lol: otvoris firmu preko koje mora da ide sav uvoz bele tehnike i da bude ovlascena za servisiranje iako nema nijednog servisera...samo kancelarija i dvoje zaposlenih, dva kompa...

ko misli da ista uveze u srbiju ne moze ako na granici nema pecat da je ta firma odobrila...pecat kosta po aparatu od 10 evra pa do 1000 zavisno od aparata. cista zarada godisinje je reda miliona evra...

a vlasnik je....

Ja sam naravno cula za njega, pa barem je ovde godinama bilo neko drvljenje o tim lancima i tezini,
ali to nisam citala jer me nije ni zanimalo.
Nego sada taj nekakav reziser drvi o privrednim prekrsijaima. Postavljen je za ministra privrede, pravde?
Sef carine?
Nista nisi propustila,komad budale koji je umislio da nesto zna.
Jedina pozitivna strana mu je da je protiv rezima,i to je to.
Cim vidis ko ga citira ovde,sve treba da ti bude jasno :)

Nista nisi propustila,komad budale koji je umislio da nesto zna.
Jedina pozitivna strana mu je da je protiv rezima,i to je to.
Cim vidis ko ga citira ovde,sve treba da ti bude jasno :)

Није баш тако.

Јесте да се *******и разних облика ложе на Малокурског. И зато сам и ја, као и ти, имао предрасуде према његовом лику и делу.

Међутим, садржај који прави је релативно коректан. Има ту *******оштине, али је прилично објективан.

Evo sve lepo objasnio i potkrepio dokazima pogledajte vrlo poucno i kako policija stiti nedodirljive umesto da ih hapsi:

Деценијама цела Југославија и Србија ј еправил аоружј епродавала целом свету

'Наменску' индустрију су сви волели да имају јер је оружје доносило више профита

Виише профита значи да виже жена не мора ништа да ради .... Жене не воле да раде ...

Круг је затворен

Back