Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Evo sve lepo objasnio i potkrepio dokazima pogledajte vrlo poucno i kako policija stiti nedodirljive umesto da ih hapsi:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam ko je taj, ali licno mislim da nije OK da otvaras topik postavljajuci klip nekog nepoznatog
coveka.
Neznas ko je Malagurski koji iznosi samo dokumentovane pecatirane dokaze? Pa ti gde zivis? I ko ti onda dade moderatorstvo ako neznas ko je Malagurski?Ja ne znam ko je taj, ali licno mislim da nije OK da otvaras topik postavljajuci klip nekog nepoznatog
coveka.
Neznas ko je Malagurski koji iznosi samo dokumentovane pecatirane dokaze? Pa ti gde zivis? I ko ti onda dade moderatorstvo ako neznas ko je Malagurski?
Kaciperko, za ovog coveka sam cuo pre desetak godina, njegov film je bio hit medje srbima, a vas koji ste naucili nemacki i umislili da ste nemci Ni u snovima ne zelim da vidimJa ne znam ko je taj, ali licno mislim da nije OK da otvaras topik postavljajuci klip nekog nepoznatog
coveka.
Ja sam naravno cula za njega, pa barem je ovde godinama bilo neko drvljenje o tim lancima i tezini,Малокурски није непознат.
Nista nisi propustila,komad budale koji je umislio da nesto zna.Ja sam naravno cula za njega, pa barem je ovde godinama bilo neko drvljenje o tim lancima i tezini,
ali to nisam citala jer me nije ni zanimalo.
Nego sada taj nekakav reziser drvi o privrednim prekrsijaima. Postavljen je za ministra privrede, pravde?
Sef carine?
Nista nisi propustila,komad budale koji je umislio da nesto zna.
Jedina pozitivna strana mu je da je protiv rezima,i to je to.
Cim vidis ko ga citira ovde,sve treba da ti bude jasno![]()
Evo sve lepo objasnio i potkrepio dokazima pogledajte vrlo poucno i kako policija stiti nedodirljive umesto da ih hapsi: