Malagurski: Ne mogu podržati Dodika

ОТКУД САД ОВО?

• Малагурски је доследан својим про-руским ставовима

glasova: 1 14,3%
  • Малагурски види да је Додику "одзвонило"

glasova: 3 42,9%
  • Малагурски неће да пређе преко Додиковог напада на децу Српске

glasova: 2 28,6%
  • Нешто четврто? молим наведите!

glasova: 1 14,3%

• Ukupno glasova
    7
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
БРАВО МАЛАГУРСКИ!

Malagurski: Ne mogu podržati Dodika

malagurski-dodik-1-800.png

Dodik nije patriota.

On je deo ekipe koja jedno govori pred kamerom, što mnogima godi, a drugo radi iza zatvorenih vrata.

Njegova vlada zadužuje Republiku Srpsku kod Međunarodnog monetarnog fonda.

Održava truo sistem u životu dok ga šminka nacionalnim bojama.

Predstavlja se kao jedini zaštitnik Republike Srpske, neko ko je vodi u nezavisnost, a čini je zavisnom od međunarodnih finansijskih institucija.

Neki su tražili da ga podržim, jer ga tobože sa Zapada napadaju, ali je meni to obična farsa:

Ko god se zadužuje kod MMF-a je prijatelj bankstera, korporacija i globalista i tu ne treba imati nikakve zablude.

Izvor: Facebook/ Boris Malagurski

3c34196b533a9cba33943ec2ed9c7abe.jpg

Poslednja izmena:
Vidim dosta Dodikoguza medju komentarima na tviter postu Malagurskog.

Ni brige ni pameti ... ko sto su Milosevica branili 90ih ... ili radikala Voju. :dash:

Ta gomila ne zna sta znaci kritikovati nekoga da bude bolji, ta masa odma misli da ih neko napada i brani se ko bolesnik u paranoji.

Ni brige ni pameti ... ko sto su Milosevica branili 90ih ... ili radikala Voju. :dash:

Ta gomila ne zna sta znaci kritikovati nekoga da bude bolji, ta masa odma misli da ih neko napada i brani se ko bolesnik u paranoji.
Додику су за подршку на нету остали само телетабиси и плаћени ботови.

Vrijeme je pokazalo da je to bilo ispravno
I ja sam mislio da ce zapad biti prijateljski prema Srbima ako ode Milosevic pa sam navijao za njegovu smjenu medjutim stvari se nisu pune promjenile
Sa ove vremenske distance mogu da kazem Slobo je veliki heroj Srpskog naroda iako mu puno toga zmajeram i navijao sam za njegov pad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back