Mala škola Photoshop-a

Napisacu ti kako ako je ovo ono sta hoces.

ulquiorraj.jpg

ulquiorraj.png

Pozdrav.

Evo nakon višegodišnjeg praćenja foruma Krstarice sinula mi je nevjerovatna ideja da se i ja mogu učlaniti i baš sam izabrao ovu temu za sa skidanje junfa.

Naime drugar me je zamolio da mu napravim logo za firmu. Ja sam takođe počtnik u Photoshopu pa se malo više mučim oko jednostavnih stvari. Zanima me kako da napravim logo? Haha...
U pitanju je pekara. Kaže da bi volio da sve bude objedinjeno, nekako da mu stavim na logo bureke pite i sve to što se nudi kao na nekakvom pladnju pa da sve bude na izvol'te mušterijama i ispod toga ispisan moto .
Sad ja to sve imam u glavi, ali ne znam kako da to napravim. Muče me ti layeri. Kako da ih sve objedinim na jedan logo?

Uh nadam se da sam bio precizan...

Hvala svima.

Poslednja izmena:
Bio si precizan, a ako je tvoj drug iole ozbiljan pekar, ozbiljna firma, uzece nekog profesionalca ili nekog ko stvarno ima ideju i znanje da to napravi.

Pozdrav.

Mnogo vaznije od "profesionalca" je imati ideju... I sa prosecnim znanjem, ta ideja ce biti dobro resenje...

Igrom slucaja, imao sam prilike da vidim dosta "resenja" tzv. profesionalaca, koja su bila debelo naplacena, a u stvari bila su profesionalne brljotine...Malo kradje sa neta i malo sablona, a na kraju resenje kome smo nasli mali milion mana...

Pre svega je ideja...

Back