"mala" prepravka

Truckeru, to sto hoces da radis ne da je zaebano, nego ima mooda da oteglis do zemlje (ako nisi vec mudonja). Ne znam ni kako ces sve to da uglavis u cetvorku. Sve se moze kad se hoce, ali ovo je bas zeznut trip.
Znam da takvi petaci iz Audija 100 i 200 staju u Audi 90, a cetvorka ima motorni prostor otprilike velicine devedesetke. Znam da u 480 ne moze da stane ni u snu, a kako ces da zbudzis sve to kod sebe... Pa instalacija, kompjuter... Znas koliki je samo menjac za T5. Ja se ne bih upustao u to. Bolje da pokusas da napravis twin turbo od toga sto imas, malo cipujes i stici ces do 200 KS.
Stvarno bi bio ludacki auto sa T5, jos kad bi nasao T5R... Ako ipak odlucis da radis, zelim ti mnogo srece. I raspitaj se prvo malo kod ljudi koji rade Volvo da li je tako nesto ikako izvodljivo i koliko parica sve to izadje.

i ne dao Bog nesto mi se desi
treba kavez da mi se ispresavija oko glave ko pendrek iz interventne??
neka hvala...

hehe, da ne trubim, kavez sluzi da ti spasi glavu a ne da te utepa tako da se verovatno znaju dimenzije tih alu sipki tj debljina da se ne bi izpresavijale u slucaju okretanja..
samo mi cudno da se koriste i celicne sipketine za to, jer pri istom dodajes ko sto rece neko 200 kila ****` sliku svoju..:)

1. moj Volvo nije razbijen u bilo kom pogledu, zapravo je super ocuvan za svoje godine
2. te gole skoljke iz Hercegovine kupuj ti, ja sebi ne dozvoljavam polovicna resenja ako je problem takvih razmera
3. prati malo fabulu bre, pre nego sto lupis nesto...

hvala lijepim riječima za ponuđenu pomoć.
ideja ti je super:ok:. samo naprijed. ja ću ti poslat zadnje blatarice sa lancima i koju naljepnicu.

Back