Mala pomoc u vezi oglasa

Garsonjera (0,5) je ceo stan u jednoj sobi. Kupatilo je odvojeno.
Jednosoban stan takođe ima samo jednu sobu, ali pored kupatila ima recimo odvojenu kuhinju i ponekad trpezariju.
I jedno i drugo može biti i zbutano u minimum kvadrata i pristojne kvadrature.

0,5 garsonjera. Kupatilce, sobče, ponekad i predsobljence, a ako ubodeš i terasicu onda si na konju. Tu si ušuškan ko u ptičjem gnezdu. Kvadratura - pa recimo od 12 do 22 m. Mane garsonjere - nemaš gde da sušiš gaćke. Prednosti - sve ti je na dohvat ruke, recimo jednom rukom mesiš kiflice, a drugom držiš tuš i tuširas se.

0,5 garsonjera. Kupatilce, sobče, ponekad i predsobljence, a ako ubodeš i terasicu onda si na konju. Tu si ušuškan ko u ptičjem gnezdu. Kvadratura - pa recimo od 12 do 22 m. Mane garsonjere - nemaš gde da sušiš gaćke. Prednosti - sve ti je na dohvat ruke, recimo jednom rukom mesiš kiflice, a drugom držiš tuš i tuširas se.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: upravo tako
moja devojačka podstanarska je imala 15 kvadrata, sudarala sam se sama sa sobom:)

de de sad ga pretera sa ovom ciganskom katakombom.

garsonjere jesu sprčene,ali ima ih lepo spakovanih...mada,u bg su ona najskuplja opcija,pogotovu ako je u centru.po meni je bolje da se uzme veci stan pa se deli sa cimerima/kama

Nemoj da si bez srca, pa salila sam se malo :rumenko:
U centru BG ide i do 200 e :eek: A izdaju i samo sobe sa upotrebom kuhinje i kupatila za 150e.. :dash: Tako da je stvarno najisplativija opcija veci stan..

Back