Mala pomoc - saobraćajna nesreća i osiguranje

Alexalex9

Početnik
Poruka
3
Pozdrav ljudi,
Imao sam pre nedelju dana saobracajnu nezgodu
Isao sam ulicom sa prvenstvom prolaza,i iz suprotne ulice gospodin nije stao na znak stop i udario me,,policija nije bila,popunjen je samo evropski izvestaj....koliko bi moglo odprilike osiguranje da plati stetu
Evo slika zapisnika
Hvala vam unapred.

IMG_20220421_184115.jpg

Na evropski izvestaj se isplacuje steta do 200k dinara.
Ono sto je najbolje je da odes u ovlasceni servis i neka ti naprave predracun na ovaj izvestaj a onda potrazuj novac od osiguranja koje ti verovatno nece hteti isplatiti citavu sumu ali pretnjom sa advokatom popustaju a ako bas nece i ti se zainati i dobices pare.Advokata ce svakako oni platiti a ne ti kad dobijete parnicu a dobicete je sigurno.

Prvo sto nema nista nikakve pogodbe bez murije a drugo kazes da zelis nove delove a ne gitovane i ispravljane i farbane jer auto prodajes i ne zelis falinke zbog kojih ga nikad neces prodati,ja sam mogao da se zalim na 27000 koliko sam dobio za soferku jer je original nova 500€ i dobio bih sigurno vise al nisam hteo da se cimam jer sam uzeo za 100€ odgovarajucu,lik iz osiguranja je bas bio korektan i iskren,vise puta zvao i temeljno objasnjavao

Back