MAKRON POLUDEO Brazilski predsednik uvredio Brižit Makron, a francuski lider mu NIJE OSTAO DUŽAN

Napisao si da ne voliš Bolsonara zbog požara u Amazoniji , da je glavni krivac , jedan ekološki zločinac ali nisi ulazio u prirodu odnosa. Drago mi je što su tvoje misli okrenute protiv krupnih veleposednika i njihove nezajažljive pohlepe :ok:
jel bese ono Bolsonaro odbio da se sa na zahtev AMERIKE sa teritorije Brazila izvrsi napad na Venecuelu..?....................MISLIM, NEMA VEZE SA OVAJ POZAR U AMAZONIJI..................onako pitam.

To sam i ja ISTO napisao. Samo jedan komentar iznad tvog. Jesli li procitao?
evo ja cu da dodam.. Bolsonaro odbija pomoc "sveta" jer zna sta se iza toga valja. Nisu samo pare u pitanju. UN ce poslati pomoc i u tehnici i u ljudstvu.................i vec se da naslutiti: U DZUNGLAMA AMAZONIJE U BLIZINI GRANICE SA VENECUELOM, NIKNUCE ILEGALNE BAZE AMERICKE VOJSKE....................jel da nastavim? Dobro, .......Bolsonaro je te informacije dobio od ruskih obavestajnih sluzbi (na nivou razmena informacija zemalja BRIKSA) i zna da ako dozvoli "stranu pomoc" u gasenju pozara u Amazoniji, BICE UVUCEN U RAT AMERIKE PROTIV VENECUELE..
Dakle, Borsalino ne sme upasti u klopku koju mu je CIA pripremila podmetanjem pozara u dzunglama Amazonije.

Setimo se "libijskog" scenarija kada je americka vojska , koristeci "arapsko prolece" u Egiptu, izgradila svoje tajne baze na granici Egipta i Libije............IZ KOJIH JE NAREDNE GODINE KRENUO NAPAD NA GADAFIJA.

Bolsonaro lako može da se izrodi u jednog heroja poštenog sveta.
Ljudima sa 32 zuba u glavi trenutno ne treba promena svetskog poretka i sve o čemu sanjaju životinje sa Sputnjika.
Nama trebaju male pobede na lokalu, da vratimo naše obrazovanje, naše ulice, naš politički sistem, porodice, našu policiju, lično naoružanje i sve ono što je inficirano od strane boljševika.

Bolsonaro udara jako - Krenuo je sa masivnim štednjama u sektoru obrazovanja (Nekih 85 milijardi dolara je izvučeno iz tog kancerogenog sistema), udžbenici sa jakim ideološkim inputom (Naravno marksističkim) su povučeni iz osnovnog obrazovanja, subvencije studentima su smanjene (Kako je rekao u jednoj emisiji - " Nije svako za fakultet, a pogotovu ne za onaj koji plaćaju poreski obveznici), a krenulo se i sa rasterivanjem gamadi koja se nakotila po univerzitetima.

Dv6knmZU8AAVFOY.jpg

Što se tiče izjava o vojnoj hunti, ja tu nemam ni trunku emocija. Ološ je još od francuske revolucije pozivao na nasilje i ubijanje, lamentiranje nad sudbinom koja ih je zadesila je uzaludno. Ne može pristojan svet da se objašnjava sa nekim kome je cilj da te ubije.

Ali, zar ne shvataš da je tvoj voljeni Bregzit bio sastavni deo tog velikosputnjičkog plana za promenu svetskog poretka.

Mislim kako ne vidiš da su te odsvirali kao frulu

A šta Bregzit je propao, nije više aktuelan, otkazali ga... nisam znaooo

I šta bi na kraju. da li to znači da UK ostaje u EU (u inat Putinu) ili će UK ipak da ode iz EU (u inat Putinu) :)

Back