Makro - kakav je to čovek ?

kapelnik

Ističe se
Poruka
2.434
Danas mi se obrati zgodna crnka ( malo kvarnih zuba ) pred jednim izlogom,
ustvari ja sam prvi počeo :

- Ne možeš da se odlučiš ..?
- Ma nije nego nemam love, ja sam na birou ..

Odmah sam posumnjao, pa nastavih :

- A gde si na birou ?
- Kod Pančevačkog mosta, stopiram !

Sad mi je sve bilo jasno, osetih uzbuđenje :

- Pošto ti stopiranje ?
- 'iljadu i po pušenje, dve 'iljade sex. Idem i po stanovima ...

Nasmejah se, prazne glave i nabreklog uda :

- Hajde častiću te, možda jednog dana zatrebaš mome klincu, stalno me gnjavi ("ćale kako se rade one stvari ?" - ima 12 godina )

I taman da je častim priđe tip iza leđa, omanji, bled, upitnog izraza lica.
Ona poče da mu objašnjava kako sam vrlo fin čovek koji će da je časti, on se nasmeja ...

Kakvi su to ljudi ?
Što prodaju svoju ženu ?

To su ljudi koji su jednako loši kao oni što oće svom sinu ili sebi da plate tu ženu... možda malo manje loši. Pošto je plaćanje za seks ustvari silovanje siromašnih.

Ne mogu da vjerujem da joj je pušenje jeftinije od seksa... ja sam zaprepašćen.

Makro da bi bio moras da imas manjak empatije prema ljudima, skoro na granici sa sociopatijom.
Ona ako ne da pare ili ih ne napravi, mora da je isprebija od batina, ako se ne javi, mora da se je isprebija od batina, ako hoce da pobegne, mora da preti da ce joj pobiti decu i da ce zavrsiti na dnu reke.

Da ne pominjem o onima koji organizuju kidnapovanje devojaka i trgovinu belim robljem.

To nije karakteristika normalnog tj. psihicki zdravog coveka.

Poslednja izmena:
Makro da bi bio moras da imas manjak empatije prema ljudima, skoro na granici sa sociopatijom.
Ona ako ne da pare ili ih ne napravi, mora da je isprebija od batina, ako se ne javi, mora da se je isprebija od batina, ako hoce da pobegne, mora da preti da ce joj pobiti decu i da ce zavrsiti na dnu reke.

Da ne pominjem o onima koji organizuju kidnapovanje devojaka i trgovinu belim robljem.

To nije karakteristika normalnog tj. psihicki zdravog coveka.
Zdravi su oni, samo što su zli. Zdraviji su ti od tebe i mene, ne boj se... Na žalost, al jesu.

Zdravstveno moguce, mada ne znam koliko su zdravi u glavi. Ja ne bih nikada mogao da tucem zenu i da je nateram da se prodaje za novac, mislim da takva osoba nema empatije.
Ima, samo je ne koristi. (Empatiju.) Empatiju ima svako. Mogao bi ti to da radiš, ali ne bi htio, i to je dobro - znaš da možeš da budeš loš ali namjerno si dobar i nećeš to da radiš. Kako si ti divan čovek, pa nema... ovo je stašno.
Šalu na stranu:
Ja mislim da svako ko je dobar i normalan:
1) Zna da bi mogao da uživa u nanošenju zla ljudima, itekako, ali:
2) Odriče se tog uživanja. Slobodom volje.
A što se tiče tih što su nesposobni da uživaju u zlu: njihova dobrota mi je nekako robotska, jer oni moraju da budu dobri, a nisu izabrali, to je "mašinska dobrota"...

ZA010007159.gif

Šta je zaštita od makroa?
Činjenica je da makroi, iako je većina njih bezopasna i korisna, imaju važnu bezbednosnu ulogu. Kada se kreiraju sa zlim namerama, makroi mogu da sadrže destruktivni kôd koji može da ošteti vaše dokumente ili sistem.

Danas mi se obrati zgodna crnka ( malo kvarnih zuba ) pred jednim izlogom,
ustvari ja sam prvi počeo :

- Ne možeš da se odlučiš ..?
- Ma nije nego nemam love, ja sam na birou ..

Odmah sam posumnjao, pa nastavih :

- A gde si na birou ?
- Kod Pančevačkog mosta, stopiram !

Sad mi je sve bilo jasno, osetih uzbuđenje :

- Pošto ti stopiranje ?
- 'iljadu i po pušenje, dve 'iljade sex. Idem i po stanovima ...

Nasmejah se, prazne glave i nabreklog uda :

- Hajde častiću te, možda jednog dana zatrebaš mome klincu, stalno me gnjavi ("ćale kako se rade one stvari ?" - ima 12 godina )

I taman da je častim priđe tip iza leđa, omanji, bled, upitnog izraza lica.
Ona poče da mu objašnjava kako sam vrlo fin čovek koji će da je časti, on se nasmeja ...

Kakvi su to ljudi ?
Što prodaju svoju ženu ?

biznismeni :eek:

Back